Hur att förnya en gaffeltruck licens

November 2

Hur att förnya en gaffeltruck licens


Att köra en gaffeltruck är en av de svårare typer av fordon att köra, eftersom den manövreras med bakhjulen och det mesta av fordonets vikt fördelas i fronten. Att lära sig att driva en gaffeltruck tar en rimlig mängd praxis, en färdighet som valideras genom att ta emot certifiering och betraktas högt av dem som använder truckförare.

Instruktioner

• Leta upp ett ackrediterat träningscenter i ditt område eller i det område du där du vill vara anställd. Detta är en viktig del av processen, som en gaffeltruck licens och certifiering har i allmänhet måste förnyas om du flyttar till en annan stat.

• Ta en repetitionskurs i drift en gaffeltruck innan de ansöker om omcertifiering, som måste förnyas vartannat år. Detta kommer att ge dig praktisk erfarenhet av att hjälpa dig att förbereda för rigorösa certifieringsprocessen och förbereda dig för de typer av tekniska frågor som i allmänhet ställs på det skriftliga provet.

• Komplettera den utbildning som krävs av centrumet eller institution som du har valt. När du har gjort det, kommer institutionen administrerar ett skriftligt prov baserat på den utbildning de har lämnat. De frågor som ställs är oftast i en flervalsfrågor eller sant-falskt format. Ett exempel på de frågor som ställs kan vara: Innan du laddar eller lossning en släpvagn vid en lastkaj, bör du: a) Inspektera golvet i släpet för att säkerställa att det kommer att stödja gaffeltrucken och lasten. b) Blockera hjulen på släpvagnen c) Se till att hamn plattor, styrelser, och ramper finns på plats och säkra. d) Alla ovanstående En sann / falsk fråga kommer att se ut ungefär så här: Bakhjulsstyrning används på gaffeltruckar eftersom det ger föraren större kontroll när du använder gafflar. a) Sant b) Falskt

• Ta det praktiska gaffeltruck testet när denne tentamen. Detta sätter de färdigheter du har lärt dig i kraft genom att faktiskt begära att du använder en gaffeltruck framför instruktör. Några av de grundläggande manövrar du kommer bli ombedd att utföra inkluderar säkerhetskopiera, drar fram, och plocka upp och släppa ett objekt från gaffeltruck. Efter att ha passerat båda testerna, kan du sedan ansöka om certifiering kort.


Relaterade artiklar