Hur bli av ekorrar

January 12

Hur bli av ekorrar


Ekorrar kan utgöra ett betydande problem för vissa husägare och trädgårdsmästare. Den grå ekorren är en av de vanligaste sorterna av ekorre som människor brottas. Från tugga hål i ytterväggar och häckar i vindar att stjäla mat från fågelholkar, ekorrar har potential att orsaka en enorm skada i en relativt kort tid. Flera metoder finns tillgängliga för att bli av med irriterande ekorrar.

Instruktioner

• Skär en 2-fot bred remsa av mesh staket med avbitare. Linda nätstängsel runt basen av träd som ekorrar ofta att avskräcka dem från området. Fäst ändarna hos nätet med plast zip band. Anslut ändarna av kabeln med fjädrar om tråden är att lämnas på plats under en längre tidsperiod för att göra det möjligt för trädet att växa.

• täcka eventuella infarterna till bostäder och andra byggnader med bildskärm tråd. Klipp tråden för att passa öppningen med avbitare. Please vajern på plats över öppningen för att avskräcka ekorrar.

• Klipp lemmar tillbaka minst 8 fot från ett hus eller struktur för att förhindra ekorrar från att hoppa från träd på strukturer. Begränsa tillgängligheten av ekorrar till matkällor runt ett hem, verktyg byggnad eller barn.

• Byt ut en aktuell fågelbordet med en ekorre-bevis matare som syftar till att förhindra eller avskräcka ekorrar från att komma åt en enkel näringskälla.

• Överväg att skjuta ekorrar med en pellets gevär. Ta reda på om lokala lagar och regler kommer att möjliggöra att döda ekorrar. Se till att om ekorrar skjuts det sker i enlighet med jaktbestämmelser och eventuella nödvändiga tillstånd förvärvas.


Relaterade artiklar