Födelsedagspresent idéer för en 65-årig man

May 7

Födelsedagspresent idéer för en 65-årig man


Hellre än att välja en vanlig gåva för en man som är roterande 65, såsom en slips, en mugg eller ett elverktyg, gå med något lite mer kreativt och ovanliga. I den här åldern har många män i pension, eller funderar på det, så välj en gåva som han kan njuta av på sin fritid. En handgjord gåva är ett smart alternativ när du har ont om pengar.

Resa

Om 65 år gammal du är shopping för skulle älska att gå till en viss destination, skicka honom att resa för hans födelsedag. I den här åldern, troligen har han mer tid på sina händer som man kan göra de saker som han alltid velat. Skicka honom på den resan under en livstid. Resan kan vara något så enkelt som att se en baseballmatch spelas i hemmaarenan för sitt favoritlag. Kanske han skulle föredra en karibisk kryssning. Ta dig tid att gå med honom eller köper en resa för två, så att han kan ta en följeslagare.

Handgjord

När pengarna tryter, gör hans födelsedagspresent för hand. Skapa en klippbok, till exempel, fylld med bilder av hans familj, tidningsurklipp om sina barn eller barnbarn och andra minnen från sin livstid. Alternativt, fylla en gåva korg med hans favorit godis. Baka kakor eller brownies, köpa hans favorit godis och placera dem alla i en korg, tillsammans med en flaska vin eller champagne.

Hobbies

En hobby kan vara en perfekt utgångspunkt när du börjar tänka på en gåva för en 65-årig man. Få golfaren en ny drivrutin eller puttern eller ett presentkort för 18 hål på hans favorit kurs. Om trädgårdsarbete är hans önskemål, köpa några nya växter eller frön, en fontän eller en hängmatta att placera i sin trädgård. Köp en sällsynt stämpel eller mynt för en man som tycker om att samla dessa poster.

Digitalkamera

Hjälp honom spela speciella ögonblick av sitt liv med en digitalkamera. Val varierar från små fickformat modeller till stora kameror med många funktioner. Välj rätt kamera baserad på hans användning. Till exempel skulle en man som tycker om fotografi sannolikt föredrar en mer high-tech kamera, medan någon som helt enkelt vill ta bilder av hans barnbarn kanske föredrar något lite enklare.


Relaterade artiklar