Hur man gör en gås Pit

May 18

Hur man gör en gås Pit


Är du en gås jägare? Spendera tid i naturen njuta av din favoritsport blir roligare om du tar dig tid att bygga ett skydd för att gömma sig i medan du väntar på gäss att komma till dig. Fokusera på ett område där gässen är kända för att täta och bygga din gås grop eller gås blinda för att smälta in i detta område. Använd naturliga gräs, cornstalks och höbalar att gömma lätt i naturen. Du kan tillämpa samma åtgärder för att göra en anka blinda eller anka grop.

Instruktioner

• Slipa ena änden av fyra träpålar som är mellan 6 och 8 fot lång eller köpa presharpened poler som är avsedda att drivas ned i marken.

• Skär tre längder av tråd från rullen av hönsnät så att de är 12 inches kortare än de trästolpar.

• Separera de två främre stolpar 6 till 8 fot isär och sätta de två bakre polerna 4 till 6 fot bakom ryggen polerna. Placera polerna upprätt och hamra dem i marken upp till 12 inches.

• Rulla tråden ut platt och vira den runt polerna. Nail hönsnätet till polerna.

• Lägg täckmaterial på skärmen. Täck så mycket av skärmen som möjligt med majs stjälkar, bambu och höga vass eller gräs. Matcha din täckmaterial så nära som möjligt till det område där du har installerat blinda eller grop. Skär materialet i bitar med en kniv, mattkniv eller rakkniv och väva så mycket av materialet in i skärmen som möjligt. Knyt poster såsom bambu och höga vass till tråden med rep som smälter in med täckmaterial.

• Gräv diken i gräset bakom skärmen med en spade där för att ställa in höbalar. Sitt på dessa höbalar medan du väntar på gässen flyga overhead.


Relaterade artiklar