Hur man installerar Hällde gummigolv

April 12

Hur man installerar Hällde gummigolv


Hällde gummigolv är gjorda av polyuretan. De har en sömlös yta och ser bra ut på varje våning. De används i skolor, sjukhus och fabriker, och är starka, tåliga och lätta att rengöra. Installera hällde gummigolv är inte svårt, men det kräver förberedelser. Golvet nedanför måste primas och måste hällas och ställa en bas.

Instruktioner

• Förbered det område där du kommer att hälla din gummigolv. Gräva ett dike för betongen och se till att det finns tillräckligt djup utrymme för betong och gummit.

• Placera 1-by-6 fotstöd alla runt i ytterkanten av området skapar en konkret form. Spika dem tillsammans vid ändarna för att hålla dem på plats. Hammer stakes i marken bakom dem för stöd.

• Häll betongen, jämna ut och jämna den med en murslev. När cementen är torr, lägga ut och packa en krossad Aggregate Base (CAB). Se till att det är minst 3 inches tjock och har en 1/4-tums lutning för dränering.

• Blanda i de krossade Aggregate Base en gummikudde liknande substans som sitter under hällde gummi. Detta material kallas Styren-butadiengummi, och det ger ett skikt av elastiskt gummi. Blanda det med Flexilon 1118 bindemedel innan trowling det i CAB.

• Blanda en etylenpropylendienmonomer med en polyuretan bindemedel och spackel det i ett hjul fat tills den är slät. Använd skyffel för att hälla ut den i den förberedda området, 3/8-tums tjock. Eller om området är stort, hyr en mixer. Den härdar i 48 timmar.


Relaterade artiklar