Typer av Bleach att använda på hår

March 25

Typer av Bleach att använda på hår


Hår blekning avlägsnar all pigment från håret och lämnar det en ljus vit färg. I många fall blekmedel använder väteperoxid eller ammoniumpersulfat som oxidationsmedel, som kommer in i hårets kärna och ändrar dess sammansättning. Hår blekmedel skadar ditt hår och är giftigt. Typer av hår blekmedel sträcker sig från de som något lätta hårfärg ett par nyanser till andra blekmedel som helt beröva håret dess färg.

L'Oreal Quick Blue Light

Denna blekmedel kommer i en pulver dammfri koncentrerade formel och är utformad för att lätta håret upp till sju färgnyanser i ett program. Formeln har en tjock konsistens så det inte rör sig eller dropp. Det förblir fuktig, och till skillnad från andra blekmedel, behöver du inte att remixa formeln under applicering. Den kan användas på eller stänga din hårbotten. Sally Beauty Kundrecensioner beskriver L'Oreal Quick Blue Ener lika enkel att använda, snabb och det gör ditt hår mjukt. Omdömen säger också att det är bäst på hår som aldrig har färgats tidigare, på grund av dess styrka.

Wella Wellite Grädde Ener

Wellite Crème Oil ljusare hår genom att gradvis ta bort naturliga och konstgjorda pigment. Formeln kommer i krämform, och kan användas i hårbotten. Krämen formel pinnar till ditt hår utan droppande, så att din hår lyfter nyanser jämnt. Oljor i blekning förhindra skador på ditt hår genom att hålla den fuktig. Sally Beauty Kundrecensioner beskriva Wella Wellite Grädde Ener så kostnadseffektiv och enkel att använda. Recensioner hävdar också att det inte bleka helt håret, men lättar det med varje användning.

Lamaur 30-Minute Bleach Hair Ener

Denna salong beprövade blekmedel lyfter fem nivåer av färg i 30 minuter. Den innehåller ett unikt syre energidryck som använder naturliga kroppsvärme för att påskynda processen för blonderings. Det är droppfri formel förhindrar skumning. Sally Beauty Kundrecensioner beskriver Lamaur 30-Minute Bleach Hair Ener som ett bra värde, det ljusare bra, och inte irritera hårbotten. Recensioner säger också att på grund av sin styrka är det bäst på hår som aldrig har färgats tidigare, och en del hävdar att det är för stark och skadar håret.


Relaterade artiklar