Hur man kan inreda ett Wedding Night

August 9

Hur man kan inreda ett Wedding Night


Dekorera för en bröllopsnatt är en tankeväckande sätt att visa bruden och brudgummen hur mycket du bryr dig om dem. Chansen är stor att de kommer att uppskatta den tid och energi du spenderar på att dekorera sina rum, och den romantiska inredningen kommer att hjälpa dem att fira sin första natten som man och hustru.

Instruktioner

• Kontrollera med hotellet där vistas bruden och brudgummen och se om det finns några särskilda strategier mot dekorera ett rum. Många hotell har regler om tända ljus, så kontrollera i förväg kommer att avvärja eventuella oväntade problem under utsmyckning processen. Låt hotellet vet att du kommer att vara på väg in i rummet innan bruden och brudgummens ankomst för att dekorera.

• Placera alla dekorationer du behöver i en påse och förvara den på ett enkelt ställe att hämta. Låt bröllop mottagning lite tidigt så att du har tillräckligt med tid att dekorera innan brudparet anländer till hotellet.

• Fyll vaser med färska rosor och strategiskt placera dem i hela rummet. Ta rosenblad från rosor och strö dem på sängen. Gör ett hjärta eller skriva parets initialer, om så önskas.

• Placera ljusen runt i rummet och ledighet matchar ut så bruden och brudgummen kan tända ljusen vid ankomsten till rummet. Inte tända ljusen i förväg, eftersom det är farligt.

• Drape ren halsdukar över lamporna för att mjuka upp ljuset och gör rummet mer romantiskt.

• Hämta en ishink från receptionen på hotellet och fyll den med is. Placera en flaska champagne i hinken och låt den kyla. Ställ ut champagneglas och en chokladask bredvid ishink.


Relaterade artiklar