Hur man gör en Mini Pocket Crossbow

December 8

Hur man gör en Mini Pocket Crossbow


Vissa armborst använda maskiner för att dra bågen tillbaka till skjutläge. När det är låst i, armborst butiker och släpper en häpnadsväckande mängd energi. Det skulle ta träbearbetning skicklighet och en full butik för att göra en beväpnad armborst. Du kan dock använda armborst design för att göra en mini fickformat shooter. Följ dessa enkla instruktioner och du kommer att skjuta på nolltid.

Instruktioner

• Töm och band de två Bic-stil pennor. Tvinga en nagel under huvudet av skriv klockorna för att bända bort dem. Dra ut bläckrören inuti. Kräng ändlocken på ett liknande sätt.

• Hitta och markera mitten av pennan röret med en tuschpenna. Detta rör kommer att fungera som fören lemmar.

• Borra genom centrum av pennan rör med en 13/64-tums borr. Ta den andra pennan, som kommer att fungera som brännkammare, och skjut den genom hålet. Skjut bränning kammaren pennan om två femtedelar av vägen igenom. Enheten ska likna ett kors.

• Tejpa två pennrören tillsammans med kanal eller eltejp. Använd en korsvis för att dra leden. Använd tre eller fyra lager av tejp för säkerhet.

• Notch ändarna av fören lem penna med en kniv. Dra kanten av kniven över ändarna av pennan, så det kommer att finnas ett hack på vardera sidan av fälgen. Håll kniven parallellt med brännkammare pennan när du gör skårorna.

• Sträck gummiband över fören lem pennan och mata ändarna av bandet genom skårorna. Tejpa bandet ner ordentligt i skårorna i ändarna. Linda bandet runt bågen lem penna, tre till fyra gånger, för att säkra på plats.

• Sätt i en trä grill spett i avfyrningskammaren pennan. Fäst änden av spettet till gummiband dragsträng. Nyp bandet och spett slut mellan fingrarna, sedan sikta och brand.


Relaterade artiklar