Gör det själv: vägg konstidéer

November 28

Gör det själv: vägg konstidéer


Väggkonst livar inte bara upp ett rum, det ger dig en chans att uttrycka dig i din inredning som kompletterar ditt val av möbler och inredning. Eftersom väggkonst idéer kan komma från var som helst och har något, gör det själv vägg konst är ett utmärkt sätt att blåsa nytt liv i ditt hem. Dessutom kan det vara så billigt eller dyrt att skapa din egen väggkonst som du vill.

Funktion

Syftet med väggdekorationer är att visuellt uttrycka smak av den person som skapar den. Oavsett om du väljer att visa älskade ägodelar såsom kärleksbrev eller födelsedagskort eller skapa något som stencil konst på duk, du uttrycker din egen smak på ett sätt som är unik för dig. Valet av storlek, ämne och material är helt upp till dig och utrymme du har tillgängligt.

Funktioner

Wall art, speciellt väggdekorationer du göra själv, är i allmänhet unik; inte två stycken kommer att vara exakt likadana, även om du skapar dem med samma schabloner. Genom att sammanföra olika källor och ämnen, såsom att kombinera bokstäver och bilder i ett inramat collage, kan du skapa något som fångar ögat, men också passar med färger och stilar av möbler i rummet du dekorerar.

Typer

Wall art kommer i många former. Stencil konst målad på en vägg med hjälp av en pensel, roller eller sprayburk är mycket effektiv. Klippa bara ut figurer från en bit av kort, fixa dem på väggen och tillämpa färg. Canvas styrelser kan också stencil för att ge en liknande effekt. Alternativt, anser inramning brev, vykort, underlägg eller fotografier för att producera en ny och unik dekorativa objekt.

Överväganden

Den enda större övervägande med gör det själv vägg konst är hur mycket pengar du är villig att spendera. Schabloner kan skapas från förpackningsavfall eller köps från en konst leverans butik. Vykort är relativt billig att köpa, både online och i butik. Canvas och färger kan vara lite dyrare, liksom tyg för montering av en collage. Alternativt kan du använda vad du har på handen, inklusive gamla kläder och sängkläder.


Relaterade artiklar