Warnock Hersey pelletskamin Delar

February 20

Warnock Hersey pelletskamin Delar


Warnock Hersey (WH) Mark betecknar Nordamerikas ledande produkt säkerhet och prestanda märke för bygg- och anläggningsprodukter, intyga med byggnormer och produkt säkerhetskrav. WH Mark visas av april Industries Ltd. i Winnipeg, Kanada, bland andra tillverkare. AP'R tillverkar kozi varumärket pelletskamin. Dess modell 100 pelletsbrännare spis bär WH, och även om det är inte den enda pelletskamin med beteckningen, det utgör ett exempel.

Feed Hopper

Denna del håller träpellets som ger bränsle till kaminen. Standarden magasinet rymmer 22 kg, eller 22.7kg., Av pellets. För fristående spisar gör Gackt finns en matartratt förlängning som ökar kapaciteten till 45.5kg eller 45.4kg. Utnyttjande av denna förlängning ger längre användning utan att behöva resupply kaminen med träpellets. En justerbar bränsletillförseln möjliggör användning med en hastighet av 1 till 4,5 £. per timme. Pelletarna lastas från toppen av kaminen med förrådskammaren separat från brännkammaren. De träpellets aska samlas i en behållare som kan tas bort för rengöring.

Dörr

Kozi erbjuder två material för tunga gjutjärnskamin dörr; antingen matt svart eller 24K guldpläterad. Dörren innehåller keramiska säkerhetsglas som är klassad för 760 grader Celsius, eller 760 grader Celsius. Den 24K guldpläterad dörrhandtag beskrivs som en "cool grepp pole." Kozi utnyttjar ett lufttvättsystem som förlänger tiden mellan rengöring av dörren, tillsammans med en avancerad glas sparare glasdörren.

MX Digital Control Board

Styrelsen har tre driftlägen: manuell, hi-låg och auto. En vägg termostat finns. Kaminen innehåller en automatisk tryckknapp start-up-system med automatisk säkerhetsbrytare när kaminen tar slut träpellets. Ett diagnostiskt ljusmodul gör det möjligt att övervaka systemet.


Relaterade artiklar