Tåg teman Presenttips för en 3 år gammal

November 9

Tåg teman Presenttips för en 3 år gammal


Ge en 3-årig en tågtema present till en tågtema födelsedagsfest eller bara för att han älskar tåg. Många småbarn är glada och förvånade över tåg, oavsett om de älskar en viss karaktär, såsom Thomas tåget, eller bara njuta av tåg i allmänhet. Gåvan kan vara en leksak, minnessak, utbildning eller för sitt tåg-tema sovrum.

Leksaker

Leksak tåg som är barn-vänliga är idealiska för 3-åriga. Till exempel, ge henne en leksak tågsätt som har stora trä spår som passar ihop lätt och magnetiska tågvagnar. Hon kommer att kunna fysiskt flytta tåget runt spåren. Tåg trampbilar kan fungera bättre för en mer energisk 3-åring. Bilen ser ut som ett tåg bil, men har pedaler för att göra den att flytta.

Kläder

Ge honom en övergripande uppsättning med ljusblå och vita pinstripes som liknar en ingenjör outfit. Para detta med ett tåg visselpipa, och han kommer förmodligen vill klä upp som ett tåg ingenjör hela tiden. Alternativt, köpa T-shirts i sin storlek som presenterar bilder av olika typer av tåg, hans favorit tåg karaktär eller tåg tecken. Använd skjortorna att lära honom allt om hur tågen fungerar och vad de olika tecknen betyder.

Minnessaker

Ha en silver eller guld tåg spargris graverad med barns namn. Börja hennes besparingar, så hon kan köpa en tågbiljett när hon blir lite äldre. Tänk dig en silver fickur graverad med en bild av ett tåg om du vill ge henne något hon kan njuta av senare i livet. Detta är en post som inte kommer att vara till stor nytta för henne när som helst snart. Alternativt tåg formade örhängen eller ett halsband kan fungera nu. Sätt ihop ett tåg diorama eller modell tåg som kan sitta på sin hylla. Detta kan börja henne på hobby senare.

Bedroom Decor

Lägg till hans tåg-tema sovrum med föremål han kan njuta av varje dag. Tåg-tema sängkläder, kuddar, gardiner eller konstverk är bara början. En personlig tåg som klargör hans namn för sin hylla eller vägg är ett annat alternativ. Ett tåg formad barn säng kan hjälpa mamma och pappa få honom till sängs på kvällen. Alternativt kan ett tåg formad leksakslådan eller bord och stolar föra honom timmar av njutning också. Tåg lampor, bokstöd, värmeljus eller byrå låda rattarna kan också piffa upp sitt sovrum.

Utbildnings

Ge hennes böcker eller filmer om tåg som skapas för 3-åringar. Läs böcker till henne om du vill få limning tid samt ge henne gåvan. Alternativt kan du ta henne till ett barns tåg museum för en dag av praktisk inlärning om tåg. Det finns interaktiva museer som gör att små barn att rida på ett tåg, leka med leksaker tåg eller spela på tågen.


Relaterade artiklar