Casio G-Shock Atomic Time Set Instruktioner

October 19

Casio G-Shock Atomic Time Set Instruktioner


Casio G-Shock klocka är en atom klocka som automatiskt tar emot en tidssignal från atomur runt om i världen på en regelbunden basis, vilket innebär att klockan visar alltid en exakt tid och behöver inte ställas in manuellt. Klockan är vattentät och stöttålig, och kan köpas online eller i många auktoriserade butiker. Ställa in tid på Casio G-Shock klocka är relativt enkel och kräver bara några steg.

Instruktioner

• Placera G-Shock klocka i direkt solljus för att ge solenergi till vaktmekanismer före inställning den. Klockan behöver inte ett batteri för att fungera, men bör hållas i solljus så mycket som möjligt för att åstadkomma solenergi ström. Bär klockan på ett oskyddat handleden när det är möjligt att ge ström till klockan.

• Tryck ned den övre knappen på vänster sida av klockan tills stadskoden på den vänstra sidan av displayen blinkar för att börja ställa in tiden. Tryck på den nedre knappen på högra sidan av klockan tills önskad hemstad koden visas på klockan displayen. Om din hemstad inte visas väljer du den närmaste geografiska läge i staden.

• Gör en manuell tids mottagning genom att ställa klockan på en stabil yta nära ett fönster med 00:00 pekar mot fönstret. Håll nedersta knappen på höger sida av klockan under några sekunder tills signalen blinkar tiden på displayen. Vänta 2 till 7 minuter för signalmottagningen för att slutföra. Datum och klockslag i receptionen kommer att visas på displayen när tiden signalmottagningen är klar.

• Ställ in alarmtiden genom att trycka på den nedre knappen på vänster sida av klockan tills larmet visas. Tryck på den nedre knappen på högra sidan av klockan för att komma in i larmläge, och håll sedan ned den övre knappen på vänster sida av klockan tills önskad tid har uppnåtts. Tryck på knappen på den nedre vänstra sidan av klockan för att flytta till minuter displayen. Tryck på översta knappen på vänster sida av klockan för att bekräfta alarmtiden.


Relaterade artiklar