Hur man skriver ett brev till ditt kreditkortsföretag att förhandla fram en reglering av skulden du är skyldig

December 9

Hur man skriver ett brev till ditt kreditkortsföretag att förhandla fram en reglering av skulden du är skyldig


Skriva ett brev till ditt kreditkortsföretag att förhandla fram en skuldsanering kan hjälpa dig att betala av dina saldon för mindre än vad som betalas. Inte varje borgenär öppnas till idén om en skuldsanering, men. Innan kommissionen godkänner din förfrågan, borgenärer undersöka uppgifter om din nuvarande finansiella ställning.

Instruktioner

• Ge kontoinformation. Börja ditt brev genom att införa själv och med ditt kontonummer och balans skyldig.

• Ange din anledning för att skriva brevet. Kreditkortsföretag ta emot brev om förhandlingar och kredit tvister dagligen. Nämn tidigt i brevet som du skriver att förhandla fram en skuldsanering för att betala av ditt saldo för mindre än vad du är skyldig.

• Diskutera hur mycket du har råd att betala. Låt inte dina fordringsägare beslutar avräkningsbeloppet. Detta kan resultera i att enas om en uppgörelse som är bortom din prisläge. Titta på din inkomst först, och sedan avgöra vad som är prisvärt. Erbjud denna avräkningsbeloppet i ditt brev.

• Förklara orsaker till att behöva en skuldsanering. Kreditkortsföretag kommer inte betala din skuld om du har möjlighet att betala pengar. Av denna anledning, förklara din situation i din skuldsanering brev. Inkludera en lista över dina skulder och andra månatliga utgifter, och göra kopior av dina resultaträkningar. Markera eventuella ändringar i din inkomst, såsom förlust av arbetstillfällen, minskade timmar eller sjukdom.

• Skriv ärligt. Om du överväger konkurs för att råda bot på dina utestående skulder, stat denna information i din skuldsanering brev. En konkurs ansvarsfrihet kan radera din skuld, där du är skyldig ingenting till dina fordringsägare. Borgenärerna får gärna inleda förhandlingar för att undvika att skulden raderas i en konkurs.

• Få förlikning skriftligen innan du skickar pengar. Din borgenär kan erbjuda en countersettlement. När ni båda är överens om att en uppgörelse belopp, be borgenären att sätta skriftligt avtal och skickar en kopia. Behåll denna kopia för din personliga rekord.


Relaterade artiklar