Lista över gratis inredning och bostäder arkitektur tidskrifter

June 4

Lista över gratis inredning och bostäder arkitektur tidskrifter


Oavsett om du är en arkitekt, en inredningsarkitekt eller bara intresserad av hem design, är det möjligt för dig att få branschtidningar gratis. En branschtidningen, även kallad en facktidskrift, är inriktad speciellt tilltala intressen och behov hos människor som arbetar inom en viss bransch. Utgivarna erbjuder ofta gratis abonnemang till personer som arbetar i ett närliggande område; tidskrifter finansieras av reklam som särskilt syftar till de yrkesverksamma.

Bostäder Arkitektur Magazine

Residential Architect Tidningen riktar sig till ett brett spektrum av arkitekter från engångs hem designers till cheferna för stora personal företag. Uppdateringar från tidningen finns tillgänglig online gratis.

Nesting nybörjare Magazine

Häckande nybörjare Magazine marknader för amatörer och nonprofessional dekoratörer, särskilt de som just har börjat. Tidningen finns på nätet för gratis nedladdning.

Eco-struktur

Eco-struktur är för professionella arkitekter som värdesätter hållbarheten i design. Den innehåller artiklar som beskriver hur att införliva arkitektoniska "gröna" funktioner. Du kan prenumerera gratis leverans (i Förenta staterna endast).

Väggar och tak

Väggar och tak ger information för entreprenörer, byggare och efterbehandlare. De omfattar gips, stuck, målning, ljudisolering och många andra frågor av intresse för dessa yrkesgrupper. Du kan prenumerera gratis leverans (i Förenta staterna endast).

Remodelling

Remodelling tidningen är inriktad på professionella hem remodelers. Det omfattar designtrender, affärs tips och arbetar med leverantörer och underleverantörer. Du kan prenumerera gratis leverans (i Förenta staterna endast).

American Spa

American Spa tidningen är utformad för att tilltala dem i spa försäljning och installationsverksamhet. Det följer designtrender samt undersöka installations- och marknadsföringsmetoder. Denna tidning har en digital version på sin webbplats.


Relaterade artiklar