Hur man gör en baseballhatt i en platt billed hatt

May 2

Hur man gör en baseballhatt i en platt billed hatt


Om du har en baseboll hatt som har en böjd brätte, kan du ändra utseendet på hatten genom att platta ut. Både korta, regelbundna och långa brätte hattar kan omvandlas till platt-billed hattar med bara ett fåtal objekt som du förmodligen redan har i ditt hus. Ju mer böjda hatten är brätte, desto längre tid tar det att platta ut. Men med lite uthållighet, kan du få brädden så platt som en styrelse.

Instruktioner

• Placera baseballmössa i en plastpåse. Du kan använda en plast matkassen eller en gallon storlek återförslutningsbar fryspåse som förblir oförseglade. Poängen med plastpåsen är att skydda materialet på hatten från att skadas när du platta till den.

• Placera hatten på en plan yta. Detta kan vara ett bord, en bokhylla, ett skrivbord eller någon annan plats som kan hålla vikten av upp till två tegelstenar. Men för att få en platt brätte, måste det vara en plan yta.

• Placera bit kartong ovanpå hatten så att den vilar på toppen av plastpåsen och över bara brädden av hatten. Kartongen kommer att förhindra eventuella fördjupningar eller andra skador från tegelstenarna.

• Placera blocken ovanpå kartong, placerad över brädden. Beroende på storleken på stenarna, kan du behöva en eller två. Fördela tegelstenarna, så att de är ännu ovanpå kartong.

• Kontrollera brädden dagligen. Du kommer att märka det räta ut varje dag. Beroende på hur krökta brädden var, kan det ta några dagar till en vecka eller mer för att få det helt platt.


Relaterade artiklar