Förskola Bulletin Board Idéer för Nursery Rhymes

April 5

Förskola Bulletin Board Idéer för Nursery Rhymes


Nursery rhymes lärde historiskt lektioner, berättade historier och varnade barn riskerna i livet. Dessa catchy små visor ofta upprepas högt för små barn att hjälpa till med memorering färdigheter och lära rimord. Att använda dem för anslagstavlor på förskolenivå kan fungera som en multi-level lärande.

"Ett, två, spänner fast mitt skor"

Denna nursery rhyme bygger på att lära sig att räkna och rimmade ord. Använda den för att skapa en anslagstavla kan hjälpa dina unga studenter med ord visualisering, tillsammans med att räkna koncept. Använd bara den första halvan. "Ett, två, spänne min sko. Tre, fyra, knacka på dörren. Fem, sex, plocka upp pinnar. Sju, åtta, lägger dem rakt. Nio, tio, en stor fet höna." Använd medelstora till stora siffror och bilder med orden nedanför. När barnen säga sedan barnkammarerim högt, kommer de att se en bild av vad de säger, längs det skrivna ordet. Detta kommer att tilltala flera inlärningsstilar av barnen i din klass.

"Georgie Porgie"

Ofta på förskolan, barn fortfarande lära sig att komma överens med varandra. Argumentera och även fysiska altercations kan inträffa. Använda anslagstavla för att undervisa en lektion i att vara snäll mot varandra är ett sätt att lösa vissa frågor. I barnkammaren rim "Georgie Porgie" Georgie måste springa ifrån pojkarna när han gör flickorna gråta. Detta är en lektion i att vara snäll mot alla, inte bara de som är större eller starkare än du. "Georgie Porgie pudding och paj, kysste flickorna och gjorde dem gråta. När pojkarna kom ut för att leka, Georgie Porgie sprang iväg." Skapa din anslagstavla med hjälp av bilder på vad Georgie gjorde fel och vad han borde ha gjort i stället. Låt dina elever avgöra vilka positiva alternativ Georgie hade. Du kanske vill låta dem dra sina egna bilder av bra sätt att behandla folk verser dåligt.

"Mary Had a Little Lamb"

På förskolan, kan unga studenter drabbas av separationsångest. Vissa spenderar sin första tid hemifrån, familj och husdjur. Du kan bidra till att lindra en del av sina bekymmer med hjälp av rim "Mary Had a Little Lamb". "Mary hade ett litet lamm,.. Dess fleece var vit som snö och överallt att Maria gick, lammet var säker på att göra det följde henne till skolan en dag, vilket var mot regeln Det gjorde barnen skratta och spela till. se ett lamm i skolan. Och så läraren visade det sig, men ändå dröjde nära, och väntade tålmodigt om, tills Maria verkade. "Varför gör lamm kärlek Mary så? ' de ivriga barn gråta. "Varför, Maria älskar lamm, du vet," läraren svarade. " Genom att använda detta som en grund för din anslagstavla, kan du få dina elever skapar bilder om människor eller husdjur som de älskar som fortfarande älska dem även när de är i skolan. Du kan diskutera att kärleken inte går bort när två personer åtskiljas av ett mellanslag.


Relaterade artiklar