Beach brasa part idéer

June 28

Beach brasa part idéer


En strand brasa fest är roligt för nästan alla åldrar. Men liksom många utomstående, måste du planera för alla möjliga saker, så att alla har en bra tid. Innan du planerar roliga detaljerna i ert parti, vara noga med att ta reda på om din strand tillåter brasor och om du måste skaffa ett särskilt tillstånd.

Belysning

Eftersom den typiska stranden bål part händer vid solnedgången, det kommer att vara mörkt på stranden ganska snabbt. I idealfallet bör bål inte vara den enda källan till ljus för detta parti. Det är inte praktiskt, festligt eller säkert. Till exempel kan du hänga eller montera Tiki ljus eller kinesiska lyktor runt omkretsen av där de flesta av partiet kommer att bli. Om det kommer att bli ett livsmedel område och ett spelområde, överväga att tejpa stora ficklampor till insatser och digga dem i sanden. Råd gäster till varje föra en ficklampa så att folk inte förlorar bilnycklar eller andra viktiga punkter.

Vägledande Gäster

I teorin borde en strand brasa part vara lätt att upptäcka. Men om gästerna måste navigera en enorm parkeringen eller om det finns en hel del andra parter som natten, kan gästerna till ert parti blir lätt förvirrad och hamna vandrade runt i mörkret. Har vita ballonger med en skylt med parkeringen med tydliga lätt följa pilarna för att vägleda inbjudna personer över till din fest. Alternativt, på inbjudan som du kan berätta för folk att följa ljudet av Beach Boys, soundtracket till den lilla sjöjungfrun eller soundtracket till Grease.

Förfriskningar

Surprise gäster genom att gå alla ut när det gäller drycker och förfriskningar. De flesta människor kommer förmodligen bara förväntar hamburgare, varm korv, chips och läsk på någon strand brasa part. Istället grill lamm, fläskkotletter, biffar, krabbor, räkor Grillspett och hummer svansar. Servera dina gäster drycker gjorda av färska juicer som de förmodligen inte dricker mycket ofta, såsom päron, persika, granatäpple, ananas, jordgubbar och kalk. Garnera drycker med kilar av färsk frukt och swirly sugrör och lite Mulitcolored paraplyer så att alla känner sig som om de är på semester.

Var redo

Råd gäster att klä sig varmt eftersom temperaturen kan sjunka på stranden på natten och det kan också få ganska blåsigt. Ta fler filtar än du tror du behöver samt extra tröjor för människor som glömmer att ta en.


Relaterade artiklar