Hur att dölja en plasma TV-skärm

December 11

Hur att dölja en plasma TV-skärm


Plasma TV erbjuder tittarna stora bilder. De är roliga att titta på filmer på och är bra med spelkonsoler. När platt skärm plasma-TV först kom ut på marknaden, inredare gladde sig sina kompakta, unimposing ramar. Dessa platta skärmar är mycket lättare att dölja än skrymmande traditionella TV-apparater är. Om du inte vill att din TV vara mittpunkten i ditt vardagsrum inredning, det finns många sätt att dölja en platt skärm.

Instruktioner

• Placera plasma-TV i en traditionell nöjescentrum. Möbel företag säljer stora bokhylla-typ enheter med utrymme för att inrymma en TV. Dessa enheter kan vara av trä eller plast. Du kan välja en enhet med stängande dörrar så att TV: n är helt osynlig när du inte tittar. Detta är den traditionella sätt för familjer att dölja sina TV-apparater och de flesta av dessa enheter är tillräckligt stora för gammaldags TV-apparater. Å ena sidan kan dessa skrymmande enheter motverka syftet med att köpa en platt skärm. Å andra sidan kan du lätt hitta en billig enhet.

• Häng en gardin framför TV: n, om du är fast beslutna att dölja det och vill spendera så lite pengar som möjligt. Om du inte har någon disponibel inkomst för att dölja din platt skärm, är en gardin rätt väg att gå. Om du installerar en gardinstång nära ditt tak, kommer dina golv längd gardiner likna ett fönster när den är stängd. När gardinerna är öppna, kommer de att omge din TV som i en biograf.

• Köp en fin ram för din TV, om du vill att TV: n för att smälta in i inredningen i ditt rum utan att se ut som en elektronisk apparat. Du kan plocka upp en normal bildram på en hantverk butik eller en bildram speciellt utformad för att passa runt din plasma-TV i en elektronikaffär. Tekniskt sett detta inte kommer att dölja din TV som du fortfarande kommer att kunna se på skärmen. Ramen kommer att göra TV ser mer ut som en dekoration och mindre som en maskin.

• Köp en elektronisk rörliga konstverk, om du gillar tanken på att göra din TV ser ut som en dekoration, men inte vill se på skärmen alls när det är inte på. Elektroniska rörliga konstverk är speciellt utformad för att passa i framför din platt-TV. Du kan titta på en reproduktion av en berömd konstverk eller ens ett arbete du gjorde själv när TV: n är avstängd. Sedan, med en knapptryckning, flyttar teckningen automatiskt och TV: n avslöjas så att du kan titta på dina favoritprogram.

• Köp en Blixt TV, om du absolut appalled av tanken på dina gäster att upptäcka att du äger en tv. Denna enhet ser ut och fungerar precis som en golvlampa. I hemlighet, fast, döljer den en 23-tums TV och DVD-spelare. Dina gäster kommer inte misstänker något, eftersom de kommer att anta att snörena tillhör lampan och inte din guilty pleasure.


Relaterade artiklar