Bilar, tåg och Planes födelsedag inbjudan idéer

September 6

Bilar, tåg och Planes födelsedag inbjudan idéer


En "Bilar, tåg och flygplan" födelsedagtema är en underbar idé för en liten pojke födelsedagsfirande eller ens för en äldre man som älskar bilindustrin, lok och flygplan. En bilar, tåg och flygplan födelsedag öppnar grinden för ett antal festliga inbjudan idéer som du kan använda för att lägga till temat av insamling och införa gäster till temat också.

Inbjudan Cutouts

Gör inbjudningar i form av en bil, tåg eller flyg. Gör alla tre att blanda upp utseendet av inbjudningarna. Skriv en söt rubrik som hänför sig till varje del av transportsektorn. För bilar rubriken kunde läsa, "Head down the highway till Johns födelsedagsfest", medan tåg inbjuder kunde säga: "Nästa stopp John födelsedagsfest" och plana inbjuder kunde läsa, "Destination:. John födelsedagsfest" Dekorera utskärningar med glitter, akrylfärger eller puff färg för att lägga till några dimension.

Söt inbjudan Border

Har enkla inbjudan av antingen en grundläggande kort eller en bit rektangulär papper och lägga till en bil, tåg och flyg gränsen. Köp tre små frimärken - ett av en bil, en av ett tåg och en av ett plan, och använda olika färgade stämpeldynor för varje stämpel. Stämpla runt kanterna på inbjudan i samma ordning hela vägen runt. En annan idé är att använda klistermärken, som du kanske kunna hitta i små storlekar på din lokala hantverk butik.

Biljett Inbjudningar

Lägg till planet temat genom att skicka ut inbjudningar i mallen för en flygbiljett. Titta online på flygbolagens webbplatser för att se om de har bilder av flygbiljetter, eller använda en gammal flygbiljett och kopiera det, tejpa ny text som hänför sig till födelsedagsfest över originalbiljettinformation. Du kan också göra detta med tågbiljetter, eller en bil, använder en bussbiljett.

Teckningar och Coloring Inbjudningar

För en unge parti har inbjudningar med en tecknad bil, tecknad tåg och tecknade flygplan på framsidan. Bege dig till lokala partitillförsel butiker för att se om de har kort så här, eller om du är en skicklig konstnär, rita själv och göra kopior för inbjudan. Om du inte är skicklig i teckning, be en vän som är, eller beställa en lokal konstnär att dra inbjudningar. En annan kul idé är att lämna cartoon inbjuder svartvitt så att gästerna kan färga dem och föra dem till festen för att hänga upp som dekor


Relaterade artiklar