Hur installerar jag ett takräcke på en R56 MINI?

August 27

Hur installerar jag ett takräcke på en R56 MINI?


MINI Cooper S, kodnamnet för R56 är en liten bil som gjorts av BMW, en tysk biltillverkare, är det mönstrade av den gamla Mini Cooper gjorts av brittiska Motor Company. De två bilar se likadana ut, men de delar inga delar. Den "nya" MINI använder en 1,6-liters motor som BMW erhållits från Peugeot, en fransk automaker, medan den ursprungliga Mini använde en 848cc motor som tillverkas av den brittiska biltillverkaren, Austin. För att öka lastkapacitet på din R56 MINI, kan du överväga att lägga ett takräcke.

Instruktioner

• Placera de fyra tak rack fästpunkter, två på vardera sidan av taket i gummilisten vid kanten av taket precis ovanför sidofönstren. Sätt in kanten av den platta passande stöd som medföljde takräcket monteringssats mellan gummilisten och den målade delen av taket på en av fästpunkterna.

• Ta försiktigt bort precut delen av gummilisten med pincett som också kom med installationssatsen. Upprepa denna procedur för de tre andra fästpunkterna.

• Använd knappen som följde med takräcket och öppna locken vid varje ände av en av spjälor. Vrid locken uppåt för att avslöja bultar. Rotera bultarna moturs med momentnyckel som medföljer installationssatsen tills det tar stopp.

• Följ etiketten på undersidan av taket bar som förklarar den korrekta bar linje med taket. Placera baren på taket, och se till att fötter bar införs i fästpunkterna på taket enligt instruktionerna på etiketten. Tryck nedåt på klämplattan precis ovanför monteringsbulten på vardera sidan av taket kuggstången så att inriktningsstiftet skjuter ut genom hålet i plattan ..

• Dra åt monteringsbultarna med momentnyckel tills de två linjerna på skiftnyckel laguppställningen. Rotera locken nedåt på varje sida av takräcket och låsa dem med nyckeln.

• Upprepa steg 2 till 4 för att installera andra takräcket bar.


Relaterade artiklar