Vad är en Black & Red Spider?

October 29

Vad är en Black & Red Spider?


En snabb titt på de flesta spindlar tyder på att de oftast kommer i olika nyanser av brunt, svart, grått, beige eller ljusbrun. Men vissa spindlar avviker från denna övergripande färgmönster. Krabba och hoppspindlar kan vara ganska färgstark. Dessutom finns det andra familjer av spindlar där svarta och röda färgmönster är inte ovanligt.

Änkor

Änkor är de mest kända svarta och röda spindlar och även giftigaste. De finns i varma klimat runt om i världen i närheten av mänsklig boning. Den kvinnliga svarta änkan har en glänsande svart kropp och (i USA) en röd timglas på undersidan av hennes mage. Buk henne norra Medel släkting, malmignatte, är svart med röda ränder. Den norra änkan är svart med en trasig röd timglas på hennes mage. Hennes livsmiljö spänner från norra Florida till södra Kanada.

Phidippis

Phidippus, eller hoppa, spindlar är vanliga i Nordamerika och Europa. De kan hittas i vegetation, under stenar och ibland inne i husen. Människor hålla dem ibland som husdjur eftersom de är livlig och har god aptit. Den redbacked hoppande spindel (phidippus johnsoni) är en halv tum lång och har en luddig svart kropp med en kort, tillplattad buken (den övre delen av som är rött). Det finns i Klippiga bergen. En annan typ av hoppa spindel, phidippus apacheanus, bor också i Klippiga bergen. Detta 0,4-tums spindel är svart och otydlig, med en röd bröstkorg och buk.

Eresids

Det finns cirka 100 arter av eresids. De kan hittas i Eurasien och Afrika, men inte i Amerika. De ser ut som fågelspindlar och lever under stenar (ibland i kolonier) vid slutet av siden rör som sina banor sträcker sig. Några av männen är färgglada. Eresus niger i norra Afrika har en hårig, svart kropp. Det är en halv tum lång och dess fyra bakben är bandad med svart, rött och vitt. Dess kropp är svart och toppen av sin buk är röd, fläckig med fyra svarta fläckar kantade i vitt.

Tarantlar

Tarantlar lever ensamma i öknen bassänger, berget foten och skogsklädda bergssluttningarna i sydväst. De lever ofta i hålor eller sprickor kantas av siden, med silke välkomna mattor vid entréer. Om potentiella offer går över en av dessa mattor är vibrationer som överförs till spindeln i sin håla. En kvinnlig tarantula kan leva upp till 30 år i vilt tillstånd, men hanarna lever bara några år. En tarantula kan mäta upp till 4,75 inches lång, har en 11-tums ben span och väger från en till tre uns. De jagar oftast insekter men ibland äta paddor, grodor och möss. En typ av tarantula, den sydamerikanska fågel-ätande spindel, kan även äta fåglar. En annan variant, den mexikanska röda benet fågelspindel har en svart kropp med rödaktiga ben och en rödaktig thorax. Den har en fem- till sex-tums ben span och är ett populärt husdjur.


Relaterade artiklar