Hur man aviga med en stickmaskin

November 3

Hur man aviga med en stickmaskin


Stickmaskiner kan producera stygn mycket snabbt, men de kan inte producera ett brett utbud av sömmar. Extra bilagor behövs för att producera aviga maskor med hjälp av en stickmaskin. Det är möjligt att framställa hela ark aviga maskor, såsom för rätstickning liksom revben där du har aviga och sticka stygn omväxlande. Om stickmönster kräver en hel del aviga maskor placerade på olika intervall under pjäsen, då handen stickning kan vara det bästa alternativet.

Instruktioner

• Montera ribber sängen vinkelrätt mot huvud stickning sängen. Detta används för att producera alternerande stickade och aviga maskor. De stickade maskorna stickas på de viktigaste sängen och aviga maskor i den andra ribber sängen. Själva installationsanvisningar beror på stickmaskin som används.

• Ta bort huvud stickning sängen och installera ett strumpeband säng om du bara vill producera aviga maskor utan alternerande sticka stygn.

• Ladda garnet på maskinen och börja sticka. Var medveten om att det strumpeband vagnen bara kan användas med en färg garn medan ribber vagnen kan användas med olika färger av garn när Purling.


Relaterade artiklar