Kostym idéer för en berömd par tema

November 6

Kostym idéer för en berömd par tema


Klä upp som en berömd par för en maskerad eller Halloween-fest erbjuder ett brett utbud av kreativa möjligheter. Dessa dräkter kan vara allt från igenkännbara filmstjärnor till ökända politiska och historiska figures.The kostym val bör vara ett gemensamt beslut, dock. Ingen vill tillbringa kvällen i en kostym som är föga smickrande eller obekväm.

Filmstjärnor

Kostym idéer för en berömd par tema


För en touch av klassisk Hollywood, klä upp som Fred Astaire och Ginger Rogers. Raid secondhandbutiker och sändningen butiker för en 1930-talsstil "Ginger Rogers" klänning. En genomskärning tux kan vara lite svårare att få tag på. Ett alternativ är att ändra en vanlig kavaj, avsmalnande från fronten och lägga tyg på baksidan för att representera jackan svansen. För Tom Cruise och Katie Holmes par kostym, sport högtidskläder och en kvinnas peruk med lugg för att representera "Katies" kort bob. Om du vill lägga till lite humor, "Tom" kan bära en soffa kudde att han ibland kan falla till marken och fortsätt att hoppa på. Sarah Jessica Parker och Matthew Broderick är en annan populär show business par. För en humoristisk twist, "Sarah" kunde visa upp i en bisarr mode uttalande komplett med en stor, och avgjort udda, hatt. "Matthew" kan göra sitt utseende klädd som "Ferris Bueller."

Televisions Tecken

Kostym idéer för en berömd par tema


Raid dollar store att hitta kostym element för Al och Peg Bundy. Leta efter leopardmönster toppar och ultra tajta leggings för "Peg" och glöm inte hennes varumärke bikupa peruk. "Al" är lite mer grundläggande. Allt han behöver är en affärs skjorta och byxor tillsammans med en lös slips. Att förmedla "Al" personlighet, gå runt med ena handen instoppad innanför midja byxorna. Mike och Carol Brady presentera några groovy 1970 möjligheter, desto mer grällt höft, desto bättre. Leta efter klänningar med spetsiga, överdimensionerade kragar och vilda paisley tryck för "Carol". Och ingenting säger "Mike Brady" som en djärv, pläd sport päls. Peruker är också viktiga för dessa kostymer. "Carol" behöver en perky, vänt shag medan "Mike" bör idrotten en funky "man perm." Props kan sätta in dessa ser over the top. "Carol" kan visa upp bär en torterad handarbete projekt eller kanske en stor låda med "Safe" tvättmedel. Ge "Mike" en arkitekt T offentlig en enorm bok med en bluffmakare dammskydd som läser "Modern Föräldraskap."

Infamous Par

Kostym idéer för en berömd par tema


Notorious siffror gör utmärkta kostym val. Du kan välja den traditionella "Bonnie och Clyde" kostymer. En intjänad mans kostym med ett brett kavajslag, en mans klänning hatt och en leksak "tommy gun" är allt du behöver för "Clyde". För "Bonnie", hitta en pennkjol som träffar nedanför knäna, en åtsittande polotröja och att varumärket basker. Låna från Broadway och klä sig som "Sweeney Todd och Mrs Lovett." En vit, full ärm skjorta tillsammans med en mörk väst och byxor ger de råvaror för en "Sweeney Todd" kostym. Lägg till några viktiga tillbehör såsom en lång rakkniv och blod färgade barberare handduk. För "Mrs Lovett," bära en lång svart klänning, svarta fingerhandskar, en vitt förkläde och bär en blod färgade kavel. Kasta i grälla smink, vilda hår och några potten pajer, och "Demon Barber of Fleet Street" och hans medbrottsling är redo att gå.


Relaterade artiklar