DIY Garage Hyllsystem Planer

January 12

DIY Garage Hyllsystem Planer


Ett prydligt organiserade garage börjar med tillräcklig hyllor. Utan detta utrymme, kan det vara frestande att kasta hushållsartiklar och gården verktyg på golvytan. Välplanerad hyllor kommer att göra en enorm skillnad i att göra lagrade objekt lättare att hitta för omedelbar användning. Det är också viktigt att gruppspecifika lagrade objekt i kruka eller fack så dessa behållare kan märkas. Skapa etiketter för baljor och lådor på hyllorna som är tydligt, så att systemet fungerar bra över tiden.

Instruktioner

• Mät garage som krävs för att lagra en eller flera bilar. Definiera detta utrymme på ett skissblock och dra vägghyllor på ryggen och sidoväggar i garaget. Skapa skisser som senare kommer att överföras till rutat papper. Ta hänsyn till rummet behövs för gångtrafik att få tillgång till en strejk dörr eller posten dörren till huset.

• Rita planer för hyllor vara placerade ungefär 24 inches isär. Designa avståndet runt särskilda behållare, men för att maximera varje kvadrattum. Inköps plast eller vinyl kärl med snap-on lock, till exempel, kommer att hålla diverse frågor i syfte att rymden hyllorna för att rymma behållarna. Låt ca 2 inches utrymme mellan toppen av en plast lagerbehållare och hyllan ovanför.

• Använd långsträckta metallband som håller metall hyllkonsoler att variera avståndet mellan en serie av golv till tak hyllor. Installera metallband vertikalt i väggreglar med metall skruvar. Mät avståndet för två eller flera konsoler för att stödja varje horisontell hylla, och knäpp dessa konsoler på plats. Installera färdiga brädor, som över konsolerna, som inte är mindre än 12 inches bred för att bilda den verkliga hyllor.

• Bygga garage hyllor att hålla extremt tunga objekt från 8-tums fyrkant efter material. Konstruera hyllor materialet från 1/2 tum plywood fäst på plats på stolpen materialet. Använd dubbla tjockleken av plywood, om så önskas. Placera rutor som väger mer än 13,6 pund på dessa typer av hyllor. Tänk på att vägghyllor kan falla med alltför mycket vikt, skada en person eller en bil.

• Håll hyllorna på sidoväggarna hos ett garage på 6 feet tall eller mindre. Undvik att placera objekt ovanför toppen av garageporten spårning, eftersom objekt som lagras där kan tumla i vägen för rullport. Maximera utrymme genom att använda den bakre väggen i garaget för golv till tak hyllor som kommer att lagra de flesta objekt. Ordna objekt som behövs ofta, såsom lagrade biltvätt tillbehör och rengöringsmedel, i ett avsnitt av den bakre väggen i garaget.


Relaterade artiklar