Hur man skriver en årsbok Dedication

September 2

Hur man skriver en årsbok Dedication


En årsbok innehåller elev porträtt, bilder på vänner och skol funktioner, information om klubbar och andra minnen som du kommer att vilja hålla fast vid för senare i livet. På samma sätt kommer dedikationer och anteckningar från vänner vara minnen av vänskap från den tiden. Vad du skriver i din väns årsbok kommer att lämna ett bestående intryck på dig och din tid tillsammans, så det är en bra idé att sätta en tanke i vad du skriver och gör det bra.

Instruktioner

• Använd ett smeknamn för att börja årsbok engagemang. Med hjälp av ett smeknamn eller någon annan bekant adress visar en nära vänskap och en viss nivå av förtrogenhet, och det kommer att bidra till att föra tillbaka minnen av den tiden, senare i livet.

• Ta dina känslor mot den person som du tar upp årsboken hängivenhet till. Kom ihåg att detta årsbok engagemang kan vara den sista betydande kontakt du har med den här personen, så det bör bidra till att definiera din relation och ge personen något att se tillbaka på.

• Beskriv en upplevelse som ni två delade. Helst ska det vara något som hjälper till att definiera er relation. Om du spelat en hel del sport med personen i fråga, till exempel, minns en historia från den tid du tillbringat tillsammans på idrottsplanen.

• Ta väl önskemål för framtida insatser för den person du adressering. Om du inte redan har ett sätt att hålla kontakten med personen genom Facebook, till exempel, då inkludera din e-postadress eller liknande kontaktinformation som fortfarande kan vara giltigt i de kommande åren.

• Inkludera ditt namn i slutet av din hängivenhet och se till att den är läsbar. Innehållet i ert engagemang kommer utan tvekan att bidra till att identifiera dig, men i de närmaste årtiondena, kan minnen bleknar och en klart läsbar namn kommer att bidra till att knyta en dedikation till ett ansikte.


Relaterade artiklar