Idéer för en "Woody" Födelsedagstårta

June 6

Idéer för en "Woody" Födelsedagstårta


Gjordes populär av barnens Toy Story filmerna, den älskvärda cowboy tecken Woody inspirerar ett sortiment av idéer för minnesvärda kakor. Om du saknar ritning färdigheter, överväga en tårta med en grundform som speglar en aspekt av en traditionell västra tema. En lasso, cowboyhatt eller boot är alla tillämpliga alternativ. Många bilder av Woody ansikte och kropp är online om du behöver korrekta referenser för utsmyckning ändamål.

Enkel Circle Cake

Alla storlekar cirkel tårta pan räcker för Woody idé alternativ. Marble kakmix föreslås eftersom dess chokladfärgade virvlar likna en virvlande lasso när du skär i kakan. När du har förberett din mix, bakat kakan och lät det svalna i minst trettio minuter. fortsätta med de dekorerar. Börja med att täcka hela kakan i himmelsblå isbildning. Lägg sedan röda och blå stjärnor i ytterkanten av kakan. Du kan välja att använda antingen fondant eller rör isbildning för detta steg. Använd en cookie cutter i form av Woody, eller frihand rita hans bild i mitten av kakan. Brun, gul, vit, röd och svart glasyr är nödvändiga för att slutföra det här steget. Lägg till "Happy Birthday" och mottagarens namn till vänster om Woody kropp, tillsammans med tillämpliga fest ålder till höger.

Snabb Boot Option

Crafting en kaka som mättar ditt barns kärlek till Woody kan vara snabbt och enkelt även om du saknar omfattande utsmyckning färdigheter. Välj någon smak Chokladtårta för det här alternativet, och baka den. Du kan välja att använda en cowboy boot-formad tårta pan, eller helt enkelt skära ut en känga från en rektangel kaka. När kakan har svalnat och du är redo att dekorera, börja med att redogöra kanterna på hela känga med mörk choklad glasyr. Därefter drar en Woody huvud kikar ut ur det bästa av bagageutrymmet. Du kan välja att vila en dekorerad Woody socker kaka istället, om du inte vill rita ansiktet fria händer. Lägg till "Woody önskar" och födelsedagsbarnet namn plus, "A Happy Birthday" ner i mitten av kakan. En stjärnformad sporre är en annan valfri inredning detalj.

Cowboyhatt

En cowboyhatt tårta pan fungerar bäst för denna idé. När du har bakat din kakmix och låt den svalna, du är redo att börja dekorera. Frost hela kakan med choklad glasyr, lägga rött snöre lakrits runt kanterna för trim accent. På den övre delen av hatten - inte fälgen - lägga till en Woody ansikte. Om du saknar förmågan att utforma ett ansikte frihand, är en enkel möjlighet att använda de traditionella, färgade godis stjärnor finns i livsmedelsbutik tårta gångarna. Helt enkelt skriva ut en online bild av Woody, och arrangera stjärnorna för att matcha hans anletsdrag. Använd röd- eller guldfärgade rör glasyr, och lägg till "Happy Birthday" längs kanten av kakan.

No-baka tårta

Om kakan förberedelsetiden är knapp eller om du känner rusade, gör dig själv till förmån för att göra en no-baka kaka. Olika typer av spannmål är nödvändiga för att slutföra denna kaka. Börja med att välja en krispig, uppblåst ris spannmål och blanda upp ett parti av krispiga ris behandlar. Detta recept är allmänt tillgänglig på nätet. När du har no-baka smet redo för att dekorera, fyller två 8-tums rund kaka stekpannor med det, och kör en kniv runt kanterna för att förhindra att det fastnar i pannan. Välj någon smak glasyr, värm upp och frost toppen av en kaka. Låt det glasyr set under trettio minuter, och tryck sedan på den andra kakan ovanpå det. Använd färgade spannmåls bitar eller godis för att utforma en Woody huvud, ansikte och cowboyhatt på toppen. Lägg till "Happy Birthday" runt kanterna på kakan.


Relaterade artiklar