Skunk-Hat Crafts

March 8

Skunk-Hat Crafts


Skunks, men kan släppa en illaluktande lukt som ett sätt att skydda, är söta djur. De visas i hantverk och kläder på grund av sin tilltalande utseende och den dramatiska färgkontrast i sin päls. Iklädd en skunk hatt är ett enkelt sätt att klä upp som en skunk. Det finns många metoder för att skapa en skunk hatt, från enkla hantverk för nybörjare till mer avancerade sådana.

Baseball Hat

Vrid helt enkelt en baseballmössa bakåt för att bilda basen av en skunk hatt. Använd en svart hatt, om sådana finns, eller så kan du använda tyg färg för att måla locket svart. Räkningen av den gemensamma jordbrukspolitiken kommer att bli svansen. Använd vit textilfärg för att göra en skunk design på toppen av locket. Skapa en svans genom att måla ett mönster på räkningen av den gemensamma jordbrukspolitiken. Använder stora goo-goo ögon för ansiktet av skunk.

Stocking Cap

Förvandla en strumpa mössa i en skunk hatt. Börja med en svart strumpa mössa och lägga vitt garn för att skapa skunk remsan längs mitten. Klipp sex-tums längder av vitt garn. Vik garnet på mitten och limma eller sy den vikta änden till ett vitt band. När det vita bandet är fylld med garnet, lim eller sy bandet till toppen av strumpan locket.

Pappershatt

Gör en skunk hatt slut på papper. Gör en kon hatt av svart konstruktion papper. Gör en svans form också av svart konstruktion papper och lim eller häfta det på baksidan av konen hatt. Använd vit färg för att skapa vita päls markeringar av en skunk. Lägg till vita och svarta goo-goo ögon till fronten för att avsluta skunk hatt.

Virkade

Virka en skunk hatt. Virka en enkel mössa eller en mössa med öronlappar. Använd svart garn för att skapa hat och öronlappar, om du väljer att utformar hatten. Använd vitt garn för att skapa en linje virkad på toppen av hatten för att representera pälsmönster en skunk. Du kan också välja att lägga den vita remsan genom att göra små garn poms poms och sy en rad av dem längs mitten (överst) på mössan. Lägga öron till toppen av hatten är valfri.


Relaterade artiklar