Hur fixar jag tvåfärgade blond & orange hårfärg?

May 21

Hur fixar jag tvåfärgade blond & orange hårfärg?


När kvinnor och män färga sitt hår blont, de vanligtvis vill att det ska bo blond. Ofta kan dock håret börja titta tvåfärgade med både blond och orange färger. Detta orange färg, ofta betecknas som fräck, kan hända för ett par olika skäl. Vattnet i ditt hem kan innehålla höga halter av järn insättningar, vilket håret att vända en röd-orange färg; eller om du har naturligt brun eller rött hår och försökte färga det en varm blond färg, vilket också kan orsaka blond-orange toner.

Instruktioner

• Köp rätt hårfärg och tonen för ditt hår. Om du är en uppvärmd-tonad personen eller om du har rött hår, tänk på att du inte kan ha möjlighet att färga håret honung, medium eller gyllene blond utan möjlighet till en fräck look. För bästa resultat, se en professionell.

• Lägg till en avhärdare till vattentank. Tja vatten kan ha höga insättningar järn. Järnet i vattnet kan förvandla en blont hår i blond / orange höjdpunkter. En avhärdare kommer att minska och / eller eliminera avlagringar järn, hålla håret fritt från mässings färg.

• Tvätta och villkor håret med blå schampo och balsam. Om du aldrig har färgat håret blont innan, kanske du inte har hört talas om dessa schampo / balsam. Många ledande hårvård företag erbjuder dessa schampo och balsam för att förhindra orange färg och höjdpunkter från att förstöra din blond "göra. Den blå nyans av produkterna neutraliserar orange, att hålla håret i skuggan av blonda det var tänkt att vara.

• Lägg till ett hår toner till ditt hår. Denna semi-permanent quick fix raderar apelsin ränder eller höjdpunkter från din blonda hår. Liksom blå schampo och balsam, kommer toner hjälper till att neutralisera den oönskade färgen. Toner används precis som hårfärgningsmedel och är också användbar för snabb root touch-ups.


Relaterade artiklar