Hur tar du bort objekt från Google Search Bar

September 28

Hur tar du bort objekt från Google Search Bar


Googles sökfält innehåller ordförslag som visas som en droppe lista under sökraden när du skriver. Denna funktion hjälper användare att hitta sökningar snabbare. Vissa sökfråga nyckelord och fraser dyker upp i sökfältet från nyligen besökta webbplatser. Enligt "Google Suggest" webbsida, kommer vissa sökfråga förslag visas i sökrutan ändå när du tar bort dem. Detta kommer att ske med populära sökningar.

Instruktioner

• Klicka på menyn "Verktyg" på menyraden längst upp på sidan.

• Klicka på "Alternativ" i drop listan. Alternativdialogruta öppnas upp på sidan.

• Klicka på "Rensa ut tidigare historik" fliken "Alternativ" dialogrutan för att visa listan över inställningar som länkar till webbhistorik.

• Se till att kontrollera "Form & Sökhistorik" kryssrutan. Det här alternativet tar bort alla sökord och söka förslag som du skrivit in i sökfältet. De kommer inte att dyka upp igen efteråt om det ord eller en fras är populär. Om du fortfarande inte vill att frasen ska visas på sökfrågan, då oberoende av sin popularitet, då måste du helt avaktivera sökfältet förslag fråga.

• Gå till inställningssidan i Google. Du kan skriva in "Google inställningar" i sökfältet för att hitta den del av Googles webbplats, eller så kan du klicka på länken i "Resurser".

• Välj "Do not ge sökförslag i sökrutan" i avsnittet "Query Förslag" på sidan. Detta kommer att inaktivera förslagen så att inga sökobjekt visas i sökfältet när du skriver.

• Gå till botten av sidan och klicka på knappen "Spara inställningar" för att spara dina ändringar. Du kommer nu att gå till Googles startsida. Du kan också ta bort objekt från din sökfältet som kom från din webbhistorik, så att de inte återkommer i sökfältet.


Relaterade artiklar