Begravning blommor som varar

September 27

Begravning blommor som varar


Kransar och blommor hyllningar behandlas och konserveras genom en florist att pågå längre än obehandlade snittblommor. Florister använder Oasis för att hålla en krans eller behållare arrangemang på plats, och blommorna hydratiserade. Oasis är ett block av styv cellskum kan behålla 40 gånger sin vikt i vatten. Friskhet, och olika blomma avgöra hur länge en krans kommer att pågå så välj hardy säsongs blommar för långvariga begravning blomsterarrangemang.

Säsongs ArrangemangSatsa på säsongs sorter som solrosor på sommaren eller rosor och prästkragar på våren. Begravning blommor tillbringar mycket av sin tid utomhus, så välj härdiga nejlikor eller krysantemum om kransen är att stå utanför under svåra väderförhållanden. Nejlikor är lätt tillgängliga året runt och kan pågå upp till 10 dagar under optimala förhållanden. Säsongens blommor anländer till florist nyplockade från leverantören. Out-of-säsongen sommaren ofta importeras från ett annat land och har en kortare hållbarhetstid eftersom de tillbringar mer tid i transit mellan odlaren och blomsteraffär.

Lokalt med Kransar

Begravning blommor som varar


Exotiskt ger en fantastisk blomsterprakten, men de är kortlivade. Lokalt och mindre rest sommaren ser fräschare och håller längre i kransar. Florister kan anskaffa de flesta sorter av blommor nära hemmet när de är i säsong så det bör inte vara några problem att hitta lokalt producerade blommor visar. Liljor, alstroemeria och orkidéer är kända för sin livslängd som snittblommor, och gör mångsidiga tillägg till kransar eller blommor hyllningar.

Blomma korgarEn färgglad korg av liljor eller nejlikor är en lämplig blommig hyllning om du vill familjen att ta blommorna hem efter en begravning. Visas i korgar eller liknande behållare är konstruerade för att hålla längre än bundna buketter. Florister väljer blommor för deras livslängd och montera dem i oas skum. Om du top-up fukthalter i skummet, kommer en blomma korg av nejlikor eller liljor pågå i 7 till 10 dagar. Anthuriums kan förbli färskt i upp till 6 veckor.

Torkade eller konserverade blomsterkransar

Begravning blommor som varar


Torkade eller delvis bevarad blommor och gräs är ett alternativ till traditionella begravningskransar. Tillsatsen av fabric swags, rotting baser eller flätade korgar lägga en rustik element till displayen. Om du vill ge ovanliga begravning blommor som varar längre än en vecka eller två, välj ett arrangemang med torkade statice blommor, vass eller ens örter. Torkade kransar är vanligen lämpligt för utomhusbruk, men kolla med din florist om detta är viktigt för dig.


Relaterade artiklar