Badrum Duschhytt Idéer

January 7

Badrum Duschhytt Idéer


Oavsett om du uppgraderar din befintliga duschkabin eller lägga till en ny, har du många alternativ. Fundera på om detta kommer att bli en daglig användning duschkabin eller en avsedd för tillfälliga gäster. Storleken och övergripande utformningen av ditt badrum kommer också att spela en roll i vad din duschkabin ser ut, men inte begränsa sig tills du har checkat ut alla alternativ.

Walk-in Shower

För små badrum, kan utforma en duschkabin stall gör stor nytta av befintliga utrymmet. För större bad, kan det hålla rummet känner öppna och expansiv. Designa hela badrumsgolvet i halksäkert kakel som sluttar något mot dusch avloppet, då kakel på väggarna runt ena änden eller hörnet av badrummet upp till minst 6 fot höga för din dusch. Om ditt badrum är stor, kan du helt enkelt låta dusch spray falla fritt eller placera en vattenavvisande vikskärm mellan dusch och andra delar av rummet för den personliga integriteten. För mindre bad, hänga en gardin för att blockera dusch spray från andra delar av badrummet.

Lägg till en chef

I uppgraderingar och nybyggda duschkabiner lika, kan multi-head duschar gör din dagliga rengöring känner lyxiga. Installera synes separata huvuden med dold VVS så regn stil duschmunstycke kastar vatten rakt ner för att tvätta håret. En justerbar höjd armen sedan kan användas för att åstadkomma fram- eller baksida sprej. Gör den justerbara armen en handhållen duschmunstycke för ytterligare lyx. Installera en ratt som låter dig styra om en eller båda duschmunstycken får vatten och använd trycksättnings huvuden så att du inte offra vattentryck när du dela flödet. Du behöver inte stanna vid två duschmunstycken, heller. Moderna europeisk stil duschar erbjuder full bodyspray, eller till och med duschkabin som spray från varje vägg.

Skiffer och sten

Skiffer och natursten kakel erbjuder en bekväm, halkfria yta och en rik utseende för ditt badrum. Ge ditt duschkabin en grotta utseende genom kakel med natursten. Skapa en halv vägg, ca 4-4,5 fot hög, med ena änden öppen. Använd detta för att innehålla sprayen i stället för en dusch dörr. Placera fuktälskande växter, såsom ormbunkar, i krukor längs toppen av halv vägg för att slutföra utseende. Var inte rädd för mörkret av natursten. De varma undertoner kommer att göra din duschkabin känner kuvertering snarare än trånga, och lägga till en fuktbeständiga infällda ljus ovanför dusch kommer att ta hand om eventuella siktproblem.


Relaterade artiklar