Hur man gör icke-smältande isbitar att kyla drycker

November 9

Hur man gör icke-smältande isbitar att kyla drycker


Det är ett gammalt dilemma: hur man håller en drink kall utan vattna ner med smältande is. Oavsett om du dricker 100-åriga Scotch eller smuttar på en läsk, det är trevligare att avsluta din drink och har sista droppen vara så aromrik som den första. Idén att använda täljsten i stället för isbitar började på en Vermont stenarbetaraffär, född av spar önskan att använda varenda bit av täljsten, även rester. Med rätt utrustning och en del noggrant arbete, kan du också tjäna dina drycker bokstavligen on the rocks.

Instruktioner

• Gör en blyertsmarkering var 1 1/2 inches längs var och en av de fyra sidorna av plattan av täljsten med hjälp av måttstock. Plattorna du hittar, vare sig i en farkost butik eller från en murad butik, kommer att vara oregelbundna storlekar. För den här guiden antar att pjäsen du arbetar med är 12 inches med 7 1/2 inches.

• Rita en linje var en halv inches över ytan av stenen med användning av de markeringar på vardera sidan av den långa sidan av valsämnet. Arbetet med måttstock som en guide så att dina linjer är raka.

• Rita en linje var en halv inches över ytan av stenen genom att ansluta markeringarna på vardera sidan av den korta sidan av valsämnet. Gör dina linjer direkt med hjälp av en måttstock. Ytan på din täljsten kommer att ha ett rutnät på det när du är klar.

• Klipp längs linjerna på kortsidan av täljsten med en chop såg. När du är klar, kommer du att ha 10 pinnar av täljsten som vardera 1 1/2 inches bred. Rengör damm från stenen från bladet med vatten från en slang eller hink.

• Klipp längs linjerna (var 1 1/2 tum) på varje pinne av täljsten använda chop såg. Varje gång du gör ett snitt, kommer du att ha slutfört en "isbit." Du bör ha 40 kuber när du är klar.

• Tvätta kuber i varmt vatten och diskmedel för att rengöra dem när du är klar skär dem.

• Torka sten kuber med handduken, eller låta dem lufttorka innan du frysa dem.

• Placera kuber i en 1-liters plastpåse och lägg dem i frysen. Låt dem frysa under minst fyra timmar eller över natten innan du använder dem i drycker.


Relaterade artiklar