Cowboy Theme & Hantverk

November 12Den cowboytema går väl med hantverk, särskilt för små pojkar som drömmer om att vara cowboys och vill ha en födelsedagsfest cowboy eller en cowboy temadag i skolan. Det finns enkla hantverk föräldrar eller lärare kan göra för sina barn eller elever, som går med cowboy och västra tema med grundläggande hantverk leveranser och hushållsartiklar.

Cactus Collage

Cactus collage kan göras hantverk dekorationer för barns cowboy-temafester. Barn eller vuxna börjar genom att rita kaktus träd på grönt byggande papper. Konstruktionen papper skärs sedan i kaktus former och limmas på brunt papper. Lim är placerad på den gröna kaktus i punkter, och sedan okokt ris strös över limmet och skakas av. Riset liknar taggar på en kaktus.

Footprint Häst

En fotavtryck häst kan vara ett kul projekt för barnen att göra. Barnen kan använda sina egna skor att spåra på brun konstruktion papper. Skon är hästar huvudet. Barnen kan klippa ut en lång triangel från en separat del av brunt konstruktion papper och två öron för hästen. Google ögon kan användas för att ge hästen rörliga ögon, efter ögonen är limmade på papperet. Olika stycken av garn skärs en tum i längd, limmad på den övre sidan av triangeln, på baksidan av den då "häst hals." Garnet är manen av hästen.

Cowboy Docka

Barnen kan göra sina egna cowboy dockor eller vuxna kan överraska barn för ett parti med ett gäng cowboydockor för dem att spela med på festen. Papper lunch påsar gör ideala cowboy dockor. De kan köpas i bulk till dollar eller lågprisbutiker. Den papperspåse är kroppen av marionett. Kroppen av påsen kan antingen vara dekorerad med fransar typ västerländska kläder skärs ut från kraftigare papper i olika färger limmade därefter på påsen. Den extra cowboyhatt och ansiktsdrag på toppfliken del av påsen kommer att ge karaktär åt marionett.

Horseshoe Prints

Hästsko utskrifter är en rolig hantverk projekt för barn att delta i vid en cowboy-tema part eller i allmänhet när man spelar cowboys. En ren hushåll svamp spåras med en hästskoform, antingen på fri hand med en markör eller spåras på svampen från en mall i form av en hästsko. Svampen skärs sedan till formen av hästskon och doppades i icke-toxisk brun färg. Färgen sedan pressas på långa pappersark, som om en häst hade gått över papperet.

Fantasi

Barn kan använda sin fantasi och låtsas att de har en häst samtidigt som fotspår. Guardians kan lägga ner stora ark av brunt omslagspapper - det slag som finns i långa rullar - så barnen kan dekorera pappret så mycket som de vill. För en realistisk effekt, kan sand också placeras på papperet att likna öknen. Svampen doppad i färg är "hästen" gå över de dammiga västerländska mark lämnar hästsko utskrifter.


Relaterade artiklar