Min uteplats värmare kommer inte lysa

May 5En uteplats värmare kan hålla dig varm och toasty när du vill sitta utanför i kyligt väder, men det är värdelöst om det inte kommer att stanna tänd Många faktorer, såsom skyfall, snöstormar och stormiga väder, kan komma in i bilden när du försöker ta reda på varför värmaren inte vistas tänd Ta hand om din uteplats värmaren genom att hålla den borta från destruktiva väder och rengöring det ibland kan hjälpa det lysa upp och bo på det sättet.

Instruktioner

• Håll dig borta från elementen. En vind kan blåsa ut och regnvatten kan släcka en värmarens eld. Fly regnet genom att placera värmaren under ett tak eller en markis. Placera värmaren framför en vind barriär, såsom en hög mur, om hårda vindar är problemet. Placera den i ett garage eller en byggnad när den inte används.

• Rengör piloten. En sådan uppbyggnad som smuts, spindelväv och olja kommer att leda till att värmarens eld gå ut. Stäng av gasen, dämpa en trasa och torka av toppen av värmaren. Använd en handduk för att rensa ut banorna och smuts.

• Rengör termo. Termoelementet, efter fyra till fem år av användning, kan samlas smuts och insekter. Lyft bort skydds flamspärr av värmaren, skruva muttern och dra ut termoelementet. Med en vattenslang, skölj insidan av termoröret, låt det lufttorka, anslut den sedan igen. Med en ren termoelement, kan gas resa till lågan lättare och värmaren kommer att stanna tänd

• Anslut den lösa gasventilen, om det behövs. Gasventilen är ratten som låter dig styra värmarens gastrycket. Använd en skiftnyckel för att dra åt anslutningen mellan gasventilen och pilotenhet. Dra inte åt ventilen för mycket eller det kommer att bryta. Denna anslutning kommer att förhindra gasläckor och hjälpa din uteplats värmare behålla sin låga.

• Kontrollera om en gasläcka. Blanda tvål och vatten i en hink, sedan applicera lösningen till uteplatsen värmarens slang. Om det bildas bubblor när värmaren är på, så har du en gasläcka. Eftersom gasläckor är extremt farligt och svårt, är det starkt rekommenderat att du tar din uteplats värmaren till en lokal tjänst professionell för att reparera en.

• Köp en uteplats värmarens lock. Varuhus, som Target, Walmart och Sears, bär universella omslag som kommer i flera färger. Skjut locket över värmaren och dra ner för att skydda värmaren från väder och vind.


Relaterade artiklar