Så här visar en uppskattad Samlar Diecast bil

March 18

Så här visar en uppskattad Samlar Diecast bil


Oavsett om du samlar tillverkare repliker eller NASCAR modeller, eller båda, det finns hundratals diecast cars att samla in, i många storlekar. Visar dina prisade bitar är lätt, när du vet vad du vill visa upp och du hittar den högra displayen för att passa dina behov.

Instruktioner

• Välj vad som ska visas. Om du har en formgjuten bil som är långt mer värdefull (eller på annat sätt bättre) än de andra, anser att visa att ett objekt, i stället för att lägga till flera bilar. Trängsel en display kan göra det ser alltför upptagen, och tittarna kan inte uppskatta vissa poster.

• Välj vilken typ av bildskärm som ska användas. Det finns ett antal hyllsystem som kan användas för visning av samlarobjekt, och det finns skärmar speciellt gjorda för diecast cars. Några av dessa skärmar är gjorda för flera modeller och hänga sig; andra kan vara akryl fall för en enda bil och måste placeras på en större hylla. Hitta de bästa display för att visa dina bästa artiklar, inte nödvändigtvis alla av dem.

• Förbättra displayen. Lägg till element som kan ha samband med din gjutet bilen array för att göra det mer intressant. Om din diecast är en NASCAR replik, det finns många relaterade samlarobjekt, inklusive förare statyetter och diecast motorhuvar. Bilder och autografer är populära alternativ också. Om din bildskärm inte speglas, köpa hantverk speglar från en konst eller hantverk-leverans butik. Placera dessa under eller bakom diecast bil så alla vinklar och detaljer kan uppskattas. Många diecast cars har en stor mängd detaljer och skickligt gjorda under. Stötta din diecast bil (som du kan jack upp en riktig bil) så dessa uppgifter kan ses. Vissa Modell- komma med hängslen för att stötta upp bilen. Om din inte, använd en bit klar akryl för att hålla upp den.

• Lägg till belysning. Vissa butiksexponering, stora som små, har valfria ljus kit. Dessa kan förstärka en display genom gjutning ljus direkt på metallen och krom, som ger de bilar som flashiga "återförsäljare-rummet" utseende. Ljus kit finns också tillgängliga från hantverk butiker, vanligtvis ett relativt lågt pris. Om din bildskärm inte stödjer en ljus kit, överväga att installera spår belysning på taket ovanför som kan riktas mot skärmen.

• Skydda din samling. Överväg att använda en polsk eller vax för att öka glansen på din bil och skydda dem från damm. En speciell vax tillgängligt från hantverk butiker, kallad "Behandlingen" är gjorda speciellt för diecast cars. Tamiya modell bil polska görs också för diecast bilar, och är ett effektivt sätt att ge din bil glans och skydd. Håll dina diecast cars i direkt solljus för att förhindra UV-strålar bleknar etiketterna på fordonet. Du kan också byta ut glas eller akryl på dina hyllor eller displayer med UV-glas, som skyddar bilar från solljus.


Relaterade artiklar