Staketstolpe installation utan betong

January 4

Staketstolpe installation utan betong


Medan vissa stängsel kräver stark förstärkning, såsom de som används för att innehålla boskap och barn, andra är endast dekorativa ändamål. I motsats till starka, permanenta staketstolpar som behöver betong för att hålla dem på plats, tillfälliga stängsel, liksom dekorativa staket, kräver bara lite markpackning och några ärter grus för att hålla dem stående vertikalt.

Instruktioner

• Hammer en trädgård spel vid varje ände av där du vill att din stängslet för att gå och sträcka en visade sträng mellan de två pelarna. Detta kommer att säkerställa att du gräva dina hål i en rak linje, att hålla ditt staket rakt liksom.

• Mät och markera avståndet för din staketstolpar. Använd ett måttband och sprayfärg för att markera ett hål för varje staketstolpe var 1,2 till 1,5 m (4 till 5 fot). Placera dem närmare varandra ökar styrkan av stängslet.

• Gräv hålen för dina inlägg med Stolphål grävare eller en lång, smal spade. Ta bort jorden till ett djup lika med en tredjedel av längden på din staketstolpe. Gör hålen minst tre gånger diametern på ditt inlägg.

• Komprimera jorden på botten av dina hål med en jord manipulerings eller en tung virkesbit, bultande marken fast 10 till 12 gånger. Använd en vass pinne att peta botten av hålen. Om klubban sjunker lätt in i marken, packar det lite mer.

• Utöka måttband längs sidan av det första hålet. Att hålla änden av måttbandet ordentligt mot botten av hålet, häll 12,5 till 15 cm (5 till 6 tum) skikt av grus i hålet. Ta din måttband och upprepa proceduren med ytterligare hål, hålla nivån på grus lika i hålen.

• Placera en tjänst i det första hålet. Använd en snickare nivå längs två vinkelräta sidor av stolpen för att hålla ditt inlägg från lutar. Har en vän inneha posten på plats medan du skotta ärter grus runt sidorna. Fyll hålet ca 12,5 cm (5 tum) från ytan av den omgivande jorden med grus och fylla på resten med återfyllnad jord. Använd en sabotage att kompaktera jord över gruset. Tillsätt ytterligare jord för att göra nivån på jord över gruset i nivå med den omgivande ytan.


Relaterade artiklar