Pink & choklad brunt bröllop idéer

February 6

Pink & choklad brunt bröllop idéer


Helt enkelt färgval av en rosa och chokladbrun tema sätter upp en läcker bild för ett bröllop. Efter bruden väljer rodna rosa klänning och baby rosa brudtärna klänningar, efter brudgummen plockar ut chokladbrun tuxedos, och efter att paret för den perfekta chokladkaka med rosa isläggning, mycket mer rosa och chokladbrun idéer kan hjälpa till att genomföra den färgtema effektivt.

Rosa och Chocolate Brown Inbjudningar

Bruden och brudgummen som väljer rosa och chokladbrun som deras bröllop färger kan sätta stämningen börjar med sina inbjudningar. Rosa tryck på rik choklad texturerad papper är ett val; brunt bläck på ljusrosa eller krämfärgad-papper tryckt i brunt och presenterar en rosa ros i övre vänstra hörnet är en annan möjlighet. För dem som vill ge gästerna en heads-up ännu tidigare än ankomsten av inbjudningar, rosor och choklad personligspara-daterar magneter finns på myweddingreceptionideas.com. Ett annat spara-daterar idén är att sända ut chokladkakor med personifierade wrappers, tillgängliga i en mängd olika källor såsom customcandybarwrapper.com.

Rosa och choklad Brown Paper Goods

För inte så formellt bröllop, brunt papper varor (tallrikar, muggar, servetter och ndash; tillsammans med plast bestick) skapar en dramatisk look; Alternativt kan servetterna vara rosa och personlig i brunt med bruden och brudgummen och rsquo; s förnamn. När mer formella tabeller är draperad i vitt linne, pappersunderlägg, kanske brunt med rosa prickar, ser lämpligt på bordet. Den rosa och choklad tema kan göras längre ut med brunt papper lämnar utspridda på bordet mitt rosa papper rosor.

Pink och chokladbrunt Favors

Choklad, naturligtvis, gör den perfekta fördel för en rosa och choklad bröllop. Små rosa rutor är fyllda med choklad och bundna med bruna band ligger runt varje bord; växelvis, gynnar Martha Stewart användning mjukpapper och stämplar för att skapa små enskilda godis-inslaget favörer. En annan möjlighet är att linda chokladdoftande enskilda ljus i rosa vävnad. En källa för dessa är caterpillarscandles.com, där de finns tillgängliga i en choklad brownie doft.

Rosa och choklad Candy Tabell

En rosa och choklad godis bord är ett naturligt för ett bröllop med dessa färger. Klarglas eller rosa-tonade glas skålar, fat, konjak snifters och andra glasbehållare fungerar som godis rätter som innehar en mängd choklad och rosa godis. Ett val för rosa godis är rosa-belagda choklad godis personifieras med bruden och brudgummen och rsquo; s initialer. Rosa jelly beans, rosa Jordanien mandel, rosa folie-täckt choklad hjärtan, rosa middag myntverk, och rosa saltvatten taffy finns från sådana online-företag som ohnuts.com.


Relaterade artiklar