Hur man hittar en personlig assistent i London

December 11

Hur man hittar en personlig assistent i London


Att hitta rätt personlig assistent i London kan vara en verklig utmaning. Oavsett om du behöver någon att hjälpa till med ditt företag, organisera ditt personliga liv, eller en kombination av båda, att hitta personer med rätt attribut kan ta mycket tid och ansträngning. Du kommer att leta efter någon som är personliga, kompetent och pålitlig. Det finns en mängd olika resurser som Londonbor kan vända sig till i sitt sökande efter den perfekta personliga assistenten.

Instruktioner

• Be dina vänner och affärskontakter om de vet någon lämplig. En personlig rekommendation från någon du litar på är värd sin vikt i guld.

• Annonsera i den lokala pressen. Du kan använda ett boxnummer för svar för att bevara din integritet. I annonsen, beskriver den typ av person du vill, ge en kort sammanfattning av arbetsuppgifter och be sökande detalj deras faktiska erfarenheter. Insistera på referenser.

• Skicka en annons i avsnittet Arbetsförmedlingen London jobb. Du måste registrera med webbplatsen, men inlägg är relativt sparsam på £ 37,50 per platsannons (2013 priser).

• Kontakta en specialist bemanningsföretag som PurelyPA, Knightsbridge Rekrytering eller Tiger Rekrytering. De har en glidande skala av avgifter, men kommer att erbjuda dig en personlig service.


Relaterade artiklar