Kiropraktor Rekommenderade Kuddar

August 17

Kiropraktor Rekommenderade Kuddar


Gå in i någon kiropraktik kontor och du hittar en visning av kuddar som hävdar att lindra nacke och skuldra, främja en bättre nattsömn, och även bidra till att öppna luftvägarna att sluta snarka. Tyvärr finns det inga mirakel kudde som fungerar för alla. Kudden som fungerar bäst för dig beror på hur du orientera dig för sömn och dina personliga preferenser.

Latex kuddar kan vara antingen naturliga eller syntetiska och finns i olika nivåer av fasthet. Latex kudde är ett alternativ till minne skum, som kan bryta ner och även mögel. Latex tenderar att pågå under längre tid. En negativ mot latex är att det kan ha en lukt.

Vatten kuddar tillåter fasthet kudden justeras genom att lägga till eller ta bort vattnet från centrum. Kudden är konstruerad för att underlätta nacke och skuldra och hjälpa till att bekämpa sömnlöshet. Vattnet kudden inte absorberar värme, lindra behovet av att vända kudden över för att komma till den kalla sidan. Emellertid är kudden svårt att resa med eftersom vattnet gör det tungt.

Cervical kuddar är pre-formade för att hjälpa till att hålla nacken, huvudet och ryggraden i linje under sleep.It är bäst för tillbaka sliprar. De som vrider och vänder eller sova på deras sidor kan ha svårt att anpassa sig till denna kudde.

D Kärn Pillow är utformad för att stödja halsen samtidigt som huvud och nacke i linje. Kudden har upphöjda kanter och bokstaven D är deprimerad där huvudet går. Det hävdar att öppna etern och minska snarkning. Denna kudde är bra för rygg och sido sliprar.

Det finns andra kuddar på marknaden, inklusive fjäder, skum och bovete kuddar, som du inte kan hitta på kiropraktorn kontor. Vilken som helst av dessa kuddar kan också bidra till att minska smärta i nacke, om de har den rätta fastheten och ge stöd. Du behöver inte nödvändigtvis behöver spendera en massa pengar för att hitta den kudde som fungerar bäst för dig.


Relaterade artiklar