Hur man kan stoppa Butterbröllopstårta Frosting från smältande

September 14

Hur man kan stoppa Butterbröllopstårta Frosting från smältande


När har en inomhus mottagning bröllopstårta glasyr förblir normalt intakt så länge som luftkonditioneringen är på. Många par väljer att ha utomhus mottagningar på stranden, sjön, park, trädgårdar eller ens en bakgård. Den bröllopstårta är en viktig punkt för attraktion för gästerna. Det sista bagaren eller bruden vill ha är en smält hög med sliskig glasyr runt kakan. Butter glasyr håller upp bättre än andra frost i varmt fuktigt väder, men det finns fortfarande försiktighetsåtgärder som bör vidtas för att stoppa butterbröllopstårta glasyr från smältande.

Instruktioner

• Förbered smör dekorationer, till exempel rosor i förväg och lagra dem i frysen.

• Lägg majsstärkelse till smör receptet. Majsstärkelse bidrar till att stabilisera glasyr och hindrar den från att smälta så snabbt. Wilton erbjuder en hög luftfuktighet smör glasyr recept.

• Använd en god kvalitet förkortning i stället för smör i receptet. Förkortning håller upp längre än smör i varmt fuktigt väder. Vissa människor gillar inte smaken för påfrysning gjort med bara matfett, så för en förbättrad smak ersätta endast hälften av smöret med förkortning. Akta att någon mängd av smör kommer att orsaka frosting att smälta vid en snabbare hastighet.

• Gör glasyr så tjock som möjligt genom att använda mindre vätska än receptet kräver. En tunnare konsistens glasyr smälter mycket snabbare än den tjockare motsvarighet.

• Använd butter eller frukt fyllningar. Krämer och vaniljsås fyllningar kan orsaka kakan lager att glida.

• Förvara kakan i en frys eller i en kall plats så länge som möjligt, innan du ställer upp. Om kakan visas utomhus bör det inrättas för visning så nära mottagningstiden som möjligt.

• Transportera kakan i en luftkonditionerad bil. Om möjligt hålla den i det direkta flödet av luften. Placera den inte på golvet eller i bagageutrymmet.

• Visa bröllopstårta i ett skuggigt område. Håll den borta från direkt solljus. Kakan ska visas där gästerna kan se det, men det bör vara en av de viktigaste trafikområdet. Om el finns, placera en fläkt någonstans nära bröllopstårta för att hålla luften cirkulerar runt den.


Relaterade artiklar