Hur man bygger en fullstor Lego AT-ST

January 26

Hur man bygger en fullstor Lego AT-ST


Det finns fyra AT-ST byggsatser tillgängliga från Lego Star Wars. Den första, mini AT-ST, sätts nummer 30054 och innehåller endast 46 stycken. Den andra, ange antalet 7127, är dimensionerad mellan mini och fullstor AT-ST, på 107 bitar. Den tredje, full storlek AT-ST, är dimensionerad för att samverka med de andra fullstora apparater i Lego Star Wars universum. Detta ställs in nummer 7657, och har 244 stycken. Den fjärde, en del av den överdimensionerade "ultimata samlare serien," är inställt nummer 10174, dimensionerad för visning, inte för att spela, och innehåller 1,068 stycken.

Instruktioner

• Fäst bålen med benen för att bygga din Imperial trooper minifigure, sedan knäppa i huvudet och fäst hjälmen. Slutligen, ge din trooper hans blaster.

• Konstruera basen bit av AT-ST: s "huvud" som kupén sitta med hjälp av grå och svarta stycken förutsatt. Glöm inte de cirkulära detalj bitar på sidorna, eller roterande hjul på baksidan.

• Konstruera basen, främre del, sidorna och baksidan av kupén med hjälp av de grå och svarta stycken förutsatt. Inkludera svart sits i kupén. Glöm inte vapnen på sidorna och framtill, och omslag för fönstren.

• Montera passagerarutrymmet till basen.

• Konstruera AT-ST: s rörliga "ben" med de svarta och grå bitar som, med början vid "foten." Glöm inte de cirkulära sidostyckena eller kroken på baksidan av varje ben.

• Montera benen på basen av passagerarutrymmet.


Relaterade artiklar