De bästa sakerna för Teething

February 1

De bästa sakerna för Teething


Tandsprickning oftast börjar för de flesta barn runt 6 månaders ålder. Det kan vara en mardröm för nyblivna föräldrar, som vill att lugna sina barns smärta men kan inte vara säker på exakt vad de bästa lösningar är. Det finns flera sätt du kan hjälpa till att lindra ditt barns tandvärk, som kan variera från mild till svår, beroende på hur många tänder hon får vid en given tidpunkt.

Teething ring eller Cold tugga leksaker

En klar plastring fylld med vatten, kan dessa frysas eller kylas i kylskåpet. Du kan också placera leksaker ditt barn tillåts att ha i munnen i frysen i ungefär en halvtimme att kyla dem, vilket bör bidra till att lindra några av smärta i samband med barnsjukdomar.

En kyld eller fryst disktrasa

Ta en ren bebis tvättlapp, helst en som aldrig har använts, och grundligt blöta den. Placera den i frysen tills det är nästan frysta; du inte vill att det ska vara så svårt att det gör ont ditt barns känsliga tandkött, men det bör vara tillräckligt kall för att ge lindring. Ge ditt barn den tvättlapp att suga och tugga på, som bör lindra en del av smärtan och trycket hon känner från barnsjukdomar.

Kall mat

Kall eller kyld mat är ett sätt att hjälpa till att lindra en del av smärtan från barnsjukdomar. Ge ditt barn några kalla, mosat frukt och kyla sked före servering för ännu mer smärtlindring. Du barn kan också njuta av kyld mat mer än en plast leksak eller tvättlapp.

Förälderns (Clean) Fingers

Tryck ner på ditt barns tandkött med ett lätt tryck. Detta kan hjälpa till att lindra en del av smärtan ditt barn känner; mott är en välkommen förändring till rippning smärta ditt barn sannolikt känsla som tand skär genom tandköttet.

Spädbarn Acetaminophen eller Teething Gel

Infant smärtstillande medicin kan hjälpa till att lindra ditt barns smärta om inget annat verkar fungera. Du kan gnida barnsjukdomar gel på ditt barns tandkött vid tand plats för omedelbar smärtlindring och paracetamol kan bidra till att ge mer långvarig lindring, särskilt på natten när ditt barn försöker sova.


Relaterade artiklar