Gratis Idéer för en picknick tema födelsedagsfest

January 13

Gratis Idéer för en picknick tema födelsedagsfest


Picnics brukar föra tankarna till bilder av sommaren, såsom grillar och färskt saft. De är emellertid lämplig för hela året, beroende på vädret. Skräddarsy din meny för att arbeta med dina partygäster, använda mer exklusiva rätter för vuxna och traditionella ned-hemland fare för barn eller blandat sällskap. Din picknick födelsedagsfest kommer att locka gäster med lukten av mat på grillen, platsen för ett buffébord kantad med mat eller ens sina egna stoppade picknickkorg.

Korgar Galore

Värd en picknick födelsedagsfest där grupper av gästerna får sin egen picknick parti. Beroende på storleken av korgarna används kanske du vill tilldela två till fyra gäster till varje korg. Du kan även anpassade göra korgar för dem med vissa födoämnesallergier, vegetariska gäster eller gäster som bara äter kosher matar. Fyll små behållare med picknick-stil livsmedel, såsom stekt kyckling, potatissallad och pasta sallad. För en endast för vuxna part, använder exotiska eller ovanliga erbjudanden, inklusive sushi, antipasto skivorna eller muffaletta smörgåsar. Varje korg bör omfatta enskilda godsaker, såsom pudding koppar, inslagna muffins eller stekt pajer. Lägg allt gäst kanske behöver, inklusive servetter, bestick och tallrikar. Se till att varje korg har tillräckligt med mat för varje gäst. Uppmuntra gästerna att ta med sig egna picknick filtar att dela med sin grupp.

Picknick Potluck

Fördelen med att vara värd en picknick husmanskost är att du inte behöver göra allt matlagning själv. Be dina gäster att ta en maträtt att dela med gruppen, som liknar en husmanskost middag. Gör några rätter själv och lagra varma rätter i uppvärmda krukor eller liknande köksredskap, som kommer att hålla dem varma tills gästerna anländer. Täck tabeller med picknick-stil dukar i rött och vit rutig och ordna maten i olika grupperingar. Placera desserter tillsammans, aptitretare tillsammans, sallader i ett område och varma rätter i en annan. Stapla tallrikar och bestick i ena änden av tabellen, vilket gör det lätt för gästerna att tjäna sig själva.

Grill Bash

En grill-stil picknick parten är lämplig för både vuxna och barn. Erbjud traditionella hamburgare och korv samt grillad veggie hamburgare för dem som inte äter kött. För en mer exklusiv twist, erbjuder räkor och färsk fisk eller kyckling, grillad med citrus och koriander. Färska grönsaker och frukter som ananas tar bara några minuter att grilla och ger en mer vuxen vänlig sida skålen. Lägg till rätter som arbetar med dina viktigaste grillning val, såsom potatissallad, makaroner sallad, majs-on-the-cob och födelsedagstårta. Om du är värd en picknick för endast vuxna, använd alkohol indränkt muffins i stället för den traditionella födelsedagstårta.


Relaterade artiklar