Hur man håller Coffee Grinds från att komma upp i en Percolator

May 19Även om inte alla kaffeälskare kan komma överens om hur man gör det bästa kopp kaffe, kan de hålla med om att steken och grind göra stor skillnad när det gäller att njuta den perfekta kopp joe. Fans av percolated kaffe är inte annorlunda, även om glansdagar percolators är över. En av de nuvarande klagomål om perkolatorer är hur de slipar komma ut genom korgen och hamnar i kaffet. Men det finns lösningar.

Instruktioner

• Välj en favorit rostat kaffe i hela bönor form. Detta kan vara valfri grillat, inklusive en mörk espresso grillat. Det är smaken hos slutprodukten som räknas, och det är en personlig preferens.

• Grind kaffe. Var noga med att lämna grinds grova, eftersom detta är vad som håller dem från att gå igenom filtret. Eftersom perkolatorer cirkel vattnet genom grinds flera gånger, är en grov slipa fint. Automatisk dropp kaffebryggare kräver en finare malning eftersom vattnet passerar bara igenom en gång.

• Fyll en kastrull med vatten. Lägg korgen och målet kaffe. En bra tumregel är 1 msk kaffe per kopp och en outnyttjad för potten, men det är lätt att justera till personlig smak.

• Sätt i perkolator och låt kaffebrygg i 10 till 12 minuter. Koppla potten, och ta bort korgen. Häll en kopp och njuta.

• Skär ett hål i mitten av en automatisk dropp kaffefilter. Filtret kommer nu att kunna rada korgen av en kaffebryggare.

• Fyll kaffebryggare och lägg malda kaffet i korgen. Finare grinds, såsom de som används för automatiska dropp beslutsfattare, kan användas i denna tillämpning eftersom det finns ett filter i korgen. Nymalda bönor kan också användas.

• Anslut kaffebryggaren och låt den koka i 10 till 12 minuter. Koppla ur och avlägsna korgen efter bryggning. Häll en kopp kaffe och njuta av.


Relaterade artiklar