Hur man tar bort dörrpanelen på en 1998 Chevy Silverado Med Power fönster & Lås

April 30

Hur man tar bort dörrpanelen på en 1998 Chevy Silverado Med Power fönster & Lås


Dörrpaneler på en 1998 Chevrolet Silverado måste tas bort av olika skäl. Dessa dörrpaneler håller tillgång till kraften fönster tillsynsmyndigheter, dörrlås och högtalare. Om någon av dessa komponenter behöver bytas eller reparation, måste dörrpanelen tas bort. Om du uppgraderar till en ny högtalarsystem, dörrpaneler måste lossna. Lär dig hur du tar bort dörrpanelen på en 1998 Chevy Silverado med elfönsterhissar och lås och reparera din egen lastbil.

Instruktioner

• Öppna dörren helt och rulla fönstret nedåt. Ta bort plastkåpan kring dörrhandtaget genom att bända loss den med fingrarna. Använd spårskruvmejsel längst upp i mitten för att trycka ner på ett klipp precis bakom plastskyddet. Det finns ett annat klipp i längst ner i mitten. Dra plastlocket bort från dörren.

• Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort de två skruvarna som är inne i armstödet på dörrpanelen. De är synliga när man tittar ner på armstödet. Skjut armstödet tillbaka för att ta bort det helt.

• Ta bort plast triangeln panelen som är i övre hörnet av dörren nära sideview spegeln. Bara bända detta bort med ett lätt tryck från spårskruvmejsel.

• Använd dörr bort panelen verktyg för att bända runt båda sidorna och längst ned i dörrpanelen. Det finns flera dolda plastklämmor som förbinder dörrpanelen till dörren. Borttagningsverktyget glider in och hjälper bända dörrpanelen uppåt, poppar klämmorna ut genom dörren.

• Lyft upp dörrpanelen för att ta bort den från överläppen av dörren längs fönstret. Nå bakom dörren och lossa kabelkontakter knutna till fönster och lås på baksidan av dörrpanelen.


Relaterade artiklar