Cheap & Creative anställd Värdering Idéer

September 22Vissa företag använder ett utstuderat, och i vissa fall dyrt, programanställderkännande. Erkänner de ansträngningar av de anställda med dyra gåvor och utmärkelser kan vara ett effektivt sätt att hålla moralen hög, men det finns flera billiga och kreativa medarbetare uppskattning idéer som du kan använda för att påminna personal på att de är viktiga för företagets året runt.

Handskrivna anteckningar

När en anställd utför utöver call of duty, bör ledningsgruppen ta lite tid att personligen tacka den anställde. Du kan utveckla ett program där en anställd som gör en anmärkningsvärd sak bör få ett handskrivet tackkort från verkställande som körs divisionen. För att göra anteckningen mer komplett, kan den anställdes närmaste chef underteckna det liksom. Noten bör vara handskriven av den verkställande makten, ska den ange specifika uppgiften de anställda utfört och det bör innehålla en tacka dig på uppdrag av företaget.

Candy Belöningar

Erkännande kan komma från arbetskamrater samt ledningsgruppen. Du kan skapa ett program där de anställda skicka ett formulär som känner igen en kollega anställd för ett väl utfört arbete. De chefer eller chefer granska formerna varje vecka, och sedan belöna de nominerade anställda som de anser är mest förtjänta med en liten certifikat och godis. Du kan köpa små påsar eller lådor med godis behandlar i bulk, och programmet kan omfatta ett talesätt som "Tack för att göra en söt jobb" eller något i den stilen.

Bowling

När ditt företag organiserar en händelse, såsom en bowling kväll efter timmar, kan den användas som en social bindning händelse för personalen. Men om du får de berörda chefer ändrar bowling till mitten av den sista fredagen i månaden och endast tillåta utvalda anställda att följa med du har en billig anställd uppskattning händelse att de anställda kan se fram emot. Har ledningsgruppen välja fem anställda varje månad för att njuta av två timmar bowling i mitten av den sista fredagen i månaden på företaget. Har deras närmaste chef och medlemmar av ledningsgruppen följa med också. Du kan fira händelsen med ett litet papper certifikat.


Relaterade artiklar