Hur man fäster en rak Square ben till en Table Top

October 13

Hur man fäster en rak Square ben till en Table Top


När en tabell blir ostadig, kan du reparera eller byta ut ett ben på en plan bordsskiva att lägga stabilitet utan att använda hängslen som sticker under bordsskivan. För att göra denna reparation, måste du använda en plywoodplatta. Starta genom att skruva en platt bit av plywood till toppen av benet först. Sedan kan du skruva igenom plywood plattan i bordsskivan.

Instruktioner

• Ställ bordsben upprätt. Smear den övre änden av benet med trälim. Centrera plywood ovanpå benet. Skjuta två stift naglar med tappen spikpistol ned genom plywood in i benet, säkra plywood till toppen av benet. Med användning av skruvdragaren, skruva ner genom plywood in i toppen av benet med användning av två två-tums träskruv. Om ditt ben är bred nog på topp, använd två skruvar.

• Vänd på benet upp och ned och ställ den upprätt på plywood. Skär fyra stycken av 3/4-tums poppel vid 45 grader med en geringssåg, så att den korta punkten till kort punkt av gerade kanten är av samma storlek som kvadraten dimensionen av bordsbenet.

• Sprid trälim på två sidor av alla fyra delar av gerade 3/4-tums poppel och lägg dem i ytterkanten av bordsbenet där den ansluter till plywood. Nail på alla fyra bitar med stift spikpistol att skapa en ram runt bordsben för att ytterligare spänna benet.

• Vänd bordsskivan upp och ned. Plocka upp bordsbenet plywood enhet, placera trälim på botten av plywood och placera den på bordet där du vill benet bifogas.

• Skruva ner genom plywood med skruvdragaren i botten av bordsskivan med hjälp av sex 1 1/4-tums träskruv.


Relaterade artiklar