Diy husvagnen planer

June 4

Diy husvagnen planer


Oavsett om du vill resa över hela landet eller komma bort från staden för en weekend-resa, kan en husvagn kan du njuta av friluftslivet. Tyvärr kan det kosta tiotusentals dollar för att köpa en hel husvagnen. Många människor har funnit det vara mer kostnadseffektivt att bygga sina egna campingvagnar för körning på väg. Även om det krävs en hel del metallbearbetning och träbearbetning erfarenhet kan bygga din egen camping släpvagn vara en spännande utmaning som kommer att spara tusentals dollar under din nästa semester.

Att hitta Planer

Ett antal online-resurser kan hjälpa dig att hitta de nödvändiga planer på att bygga en egen camping släpvagn. Glen-L Designs driver en online katalog av släpvagns planer finns att köpa. Även om planerna är inte gratis, katalogen täcker ett stort antal olika modeller, och de flesta planer kommer inte att kosta mer än £ 39. Även fria kompletta camping trailer planer är svåra att få tag på på nätet, en 1936 "Popular Mechanics" artikel med rubriken "Att bygga en Teardrop Sleeper Trailer" täcker det mesta av den information som behövs. Även om planerna är från 1936, innehåller den instruktioner och en lista över material som gör det möjligt för vem som helst erfarenhet av metallbearbetning och träbearbetning att komma upp med en grundläggande husvagn design.

Material

De exakta material som du behöver kommer att variera beroende på de planer som du förvärvar. Dock kommer de basmaterial omfattar bl.a. klister epoxi, elledningar, aluminium eller glasfiber sidospår, fönstermaterial, axlar, löpverk, gjutning, fendrar, gångjärn för att ansluta metallbitar och metall och trä bitar för ramverket och stöder. Din verkstad bör utrustas med både en sticksåg och en bandsåg för att slutföra de flesta nedskärningar. De flesta planer kräver att du svetsa metallbitar tillsammans. Dessa metallstycken och svetstjänster kan förvärvas från en lokal svetsverkstad. Att vara kreativ med källorna till ditt material kommer att hjälpa dig att spara mest pengar. Kontrollera lokala fastighetsförsäljningar, skrotupplag eller polis auktioner för att hitta metallbitar och korrekt löpverk att slutföra husvagnen enhet. Du kan bäst att hitta en gammal junker bil som du kan demontera att förvärva fjädring, hjul, axlar och liknande.

DMV föreskrifterna

Eftersom släpet anses ett vägfordon, måste du kontakta din statens Department of Motor Vehicles kontor för att ta reda på vilka regler du måste följa under byggandet av husvagnen. Förordningar kommer att omfatta, men är inte begränsade till, korrekt installerade registreringsskyltar, svans belysning och verifiering som du byggde husvagnen själv.


Relaterade artiklar