Hur man startar ett företag för att sälja Mobiltelefon Skins

March 20

Hur man startar ett företag för att sälja Mobiltelefon Skins


Mobiltelefon skinn används för att skydda utsidan av en telefon. De är också ett bra sätt att anpassa en telefon och uttrycka din personlighet. Om du är intresserad av att skapa ett företag att sälja mobil skinn telefon, finns det några företag som kommer att släppa fartyget dem åt dig, vilket innebär att du inte behöver bära en inventering.

Instruktioner

• Hitta ett företag som gör att du kan släppa fartyget mobil skinn telefon. Några som du kan överväga är UniqueSkins, Skinit och MyTego (se resurserna nedan). Någon av dessa gör att du kan ställa in en droppe fartyg konto gratis. Detta gör att du kan sälja sina produkter utan att hålla en inventering. När du har registrerat med webbplatsen kan du sedan börjar designa och sälja dina egna skinn, eller använda färdiga de som är tillgängliga.

• Hitta en plats att sälja dina skinn. Naturligtvis är den mest självklara stället att börja eBay eftersom de är den största e-handelssajt på internet. Det finns dock ett antal andra webbplatser som du kan använda för att göra merförsäljning. Några andra platser som du kommer att vilja överväga är Ebid, Bonanzle och iOffer (se resurser). Den största fördelen att dessa platser har över eBay är att det inte finns några notering avgifter. Du behöver bara betala en gång objektet har sålts. Den största nackdelen är dock att ingen av dessa platser får någonstans nära den trafik som eBay får, så att du inte kommer att göra nästan lika många försäljningar.

• Bygg din egen e-handel butik. Det finns många företag som kommer att ge dig verktyg för att bygga din egen webbutik i timmar. Några som du kan överväga är YahooStores, Auctiva handel och BigCommerce. Alla dessa gör att du kan bygga en butik att sälja dina mobila skinn och allt annat som du vill. Den stora nackdelen om att gå denna väg är att det tar mycket tid, ansträngning och energi för att marknadsföra din webbplats. Men alla webbplatser har verktyg som hjälper dig att få räknas med sökmotorer, och du kan dra nytta av shopping verktyg som Google Kanaler, vilket kommer att sätta dina produkter till Googles sökmotor för shopping. BigCommerce har också en plugin som gör att du kan sälja dina produkter till användare på Facebook.

• Sälj dina produkter off-line. Förutom att sälja på nätet kan du också sälja dina skinn på sändningen på lokal butiker och loppmarknader. Även om detta innebär att du också kommer att behöva föra en förteckning på plats snarare än att bara kunna släppa fartyget produkter.


Relaterade artiklar