Hur man borra i porslin tallrikar urtavlor etc.

September 15

Hur man borra i porslin tallrikar urtavlor etc.


Porslin är ett keramiskt, ofta kallad Kina. Porslin är ett hårt material, tillverkade i allmänhet från två typer av fältspat - en kvarts. Denna blandning ugnen sparken och skapar en icke-porös glas som är oerhört svårt ändå spröd. Olika ingredienser gör olika typer av porslin, inklusive ben Kina. Porslin tallrikar kan omvandlas till klockor genom att borra ett hål i porslinsplatta och tillsats av en klockmekanism. Det krävs tålamod och en hård borr.

Instruktioner

• Gör ett litet märke i mitten av porslinsplattan med markören. Detta kommer att centrera klock händerna på porslinstallrik. Märket är borrguide.

• Sätt på skyddsglasögon och infoga en borr i variabel hastighet borr. Använd en diamantförsedd borrkrona för bästa resultat. Porslin har olika grader av hårdhet beroende på hur det gjordes. En diamant borr håller porslin från flis eller bryta lika lätt. För vissa porslin, kan en karbid lite arbete. Eftersom hårdheten hos porslin kan vara okända, använder diamant spets borr.

• Borra långsamt i mitten av plattan på märket du gjort. Borrning i en långsam, jämn hastighet är viktigt. Till exempel är en 1/2 tums borr optimal vid 800 rpm under porslin och en 1 tum borr används bäst vid 500 rpm. Stressa inte borrning, och använd inte trycket på borren som plattan kan bryta.

• Spraya plattan och borrkronan med vatten för smörjning. Gör detta ofta medan borrning för att minska värme och friktion.


Relaterade artiklar